ΕΚΛΟ-YES!

Εκλο-yes! Οι κρίσιμες εκλογές live από το OneMan

Το OneMan δηλώνει «παρών» στη μεγάλη εκλογική βραδιά με live blog και συμμετοχή των αναγνωστών, ζωντανές συνδέσεις με το κέντρο της πόλης και όλα όσα αξίζει να δείτε και δε θα βρείτε πουθενά αλλού.

Η μεγάλη στιγμή έφτασε. Σε λίγες ώρες, οι κάλπες ανοίγουν και οι πολίτες αυτής της χώρας θα κληθούν να επιλέξουν τη νέα κυβέρνηση. Το OneMan κάλυψε όλα όσα συνέβησαν στην προεκλογική περίοδο με τον δικό του, ξεχωριστό τρόπο και δε θα μπορούσε να είναι απών από την κορύφωση της δημοκρατικής διαδικασίας.

Αυτή την Κυριακή 21 Μαΐου, από τις 18.00 το απόγευμα, το OneMan θα βρίσκεται στις επάλξεις, στον παλμό των γεγονότων, όπου με ένα ειδικά διαμορφωμένο live blog για την περίσταση θα έχει real time σχολιασμό των εξελίξεων, Instagram Live για όσα συμβαίνουν στο κέντρο της πόλης, συνδέσεις με επώνυμους αλλά και συζήτηση με όλους εσάς, αφού θα τρέχει feed για τα δικά σας σχόλια – όλα αυτά, για μια διαφορετική οπτική στην Κυριακή των εκλογών. Σας περιμένουμε.

Και ό,τι ήθελε προκύψει. Σας περιμένουμε, για μία διαφορετική οπτική της Κυριακής των εκλογών. Εμείς βάζουμε τον σχολιασμό και τη διάθεση, εσείς αφού ψηφίσετε, φέρτε μόνο το κέφι σας.