AP Images
ΛΙΣΤΕΣ

Τα καλύτερα post οργής των Ελλήνων οπαδών του Donald Trump

Νέα Τάξη Πραγμάτων και Κομμουνιστές οπαδοί του Joe Biden, αυτό το Facebook page είναι ο εφιάλτης σας. Ραντεβού στα γουναράδικα του Τέξας.

Το ξέρω, ο Μακ Πάππας είναι ο πιο φανατικός Έλληνας οπαδός του Donald Trump που ήξερες μέχρι σήμερα. Δεν αποκλείεται ο Μακ να έχει γαλουχηθεί από το αυτό το υπέροχο φυτώριο τραμπισμού που έιναι η σελίδα των Ελλήνων Ρεπουμπλικάνων στο Facebook. Είναι μια υπέροχη (μπορεί και όχι) σελίδα που ‘γλεντάει’ σοσιαλιστές και κομμουνιστές, που περιγράφει την αλήθεια των εκλογών με δυνατές εικόνες και σκληρά λόγια,. Αν τα χαρακτηρίσεις ‘fake news’ άδικο δεν θα έχεις, αλλά μάλλον θα είσαι Νεοταξίτης, δεν εξηγείται αλλιώς η κακεντρέχειά σου.

 

Επιχειρήσαμε να περιηγηθούμε μαζί τους, να ζήσουμε τις φετινές αμερικάνικες εκλογές μέσα από επιλεγμένα post τους. Κράτα την αναπνοή σου, αν είσαι οπαδός της ΝΤΠ, μπορείς να αποχωρήσεις τώρα από το άρθρο.

Mετά το Photoshop δεν έχεις stop

Τι βλέπουμε εδώ: Κρύψτε τις γυναίκες σας, κρύψτε τα παιδιά σας, κυκλοφορεί ένας εξοργισμένος Ρεπουμπλικάνος φωτοσοπάς εκεί έξω. Αν νιώσατε ήδη μια αίσθηση αναγούλας, δεν φταίει ο πρόεδρος Trump, δεν φωτοσοπάρει ο ίδιος τα post του.

DemoRats

Τι έχουμε εδώ: Οι Δημοκρατικοί περιγράφονται ως ‘Κομμουνιστές’ (ενδεχομένως να τζαμάρουν την ‘Pandiera Rossa’ back to back με το καινούριο της Ariana Grande) και το ‘ντου’ ομάδων ένοπλων Ρεπουμπλικάνων σε εκλογικά κέντρα παρουσιάζεται σαν να μην υπήρξε ποτέ. ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ.

Σαπούνια να γίνουν

Τι έχουμε εδώ: Μια ευχή-αποστροφή που φέρνει επικίνδυνα κοντά το πορτοκαλί είδωλο της σελίδας μας σε γνωστό είδωλο της ναζιστικής Γερμανίας που καθιέρωσε πρώτος το τετραγωνισμένο μουστάκι. Εκτός αν η ‘απαλλαγή της ανθρωπότητας’  που αναφέρεται, φέρνει περισσότερο προς ψηφοφορία τύπου Big Brother. Οκ, τότε γράψαμε λάθος.

Ιδρώτας Trump = φάρμακο για τον Covid-19

Τι έχουμε εδώ: o Donald Trump, που δεν εκτιμά ιδιαίτερα όσους μιλούν δημόσια για το θανατηφόρο πέρασμα του κορονοϊού από τις ΗΠΑ, όπως ο λοιμωξιολόγος Anthony Fauci, που έχει δεσμευτεί να αποπέμψει, σύμφωνα με τη σελίδα, μόνος του θα μας απαλλάξει από τον κορονοϊό, ενώ ο Biden θα φέρει τον απόλυτο όλεθρο και τη συντέλεια του πλανήτη. ΉΡΕΜΑ ΜΙΛΑΕΙ.

Οργή Θεών

‘Νίλα’, ‘γκώσει’, ‘ψευτοελιτ’ είναι μερικές από τις λέξεις που μπλέκονται σε αυτό το υπέροχο χαρμάνι πολυτονικού και οργής προς την ελληνική δημόσια τηλεόραση για το κόψιμο δηλώσεων των Ελλήνων Ρεπουμπλικάνων. Το ‘ράπισμα ευτελισμού’ είναι μια λέξη που αξίζει να δοκιμάσουμε την χρήση της όταν πχ, κόβουμε ταλιάτα το μοσχαράκι και το σερβίρουμε στους φίλους μας.

Αυτή τη φορά μας βρίσκει έτοιμους! Από το μεγαλύτερο τηλεοπτικό event της σεζόν και έναν ολότρελο Ethan Hawke, μέχρι οσκαρικών βλέψεων φιλμ και τη Νο.1 κωμωδία που θα σε ανακουφίσει, το POP για τις Δύσκολες Ώρες είναι οι ταινίες και οι σειρές που μας σώσουν στο lockdown.