ENTERTAINMENT

To PopCode είναι στο Instagram

Αφού η ποπ κουλτούρα πάει Instagram, πάει και το PopCode Instagram.

Προσέξατε τις προβλέψεις στα τελευταία μας άρθρα όπως το ότι το ‘Britannia‘ θα είναι το φετινό ‘Game of Thrones‘; Το ‘Knightfall‘ κάτι μεταξύ ‘Game of Thrones’ και ‘Vikings’, αλλά με ιππότες; Ότι διερωτηθήκαμε αν το ‘Dark‘ θα είναι η γερμανική απάντηση στο ‘Stranger Things‘, αλλά καταλήξαμε ότι αν απαντάει σε κάτι είναι στο γαλλικό ‘Les Revenants‘; Και ότι το ‘Just Οne Look‘ είναι το ‘The Sinner‘ αλά Γαλλικά;

Ποιο είναι το συμπέρασμα; Ουδείς αναντικατάστατος.

Ας πάρουμε παράδειγμα και τα μέσα, αφού τέτοιοι είμαστε. To ράδιο σκότωσε το χαρτί, η τηλεόραση σκότωσε το ράδιο, ο υπολογιστής σκότωσε την τηλεόραση, το κινητό σκότωσε τον υπολογιστή, το tablet αυτοκτόνησε και το internet κάνει τεχνητές αναπνοές σε όλους, ενώ στην πραγματικότητα είναι ο ηθικός αυτουργός-serial killer που κρύβεται πίσω από τις δολοφονίες.

Έτσι λοιπόν το Instagram στέκεται αυτή τη στιγμή με το όπλο στον κρόταφο του Facebook, το Facebook του λέει “άσε με να ζήσω και θα κάνω ό,τι θες” και ανεβάζει θλιβερά stories που δεν βλέπει κανείς. Θα θυμάστε τα νέα, ότι το Instagram ξεπέρασε κατά πολύ το Facebook την τελευταία χρονιά; (λίγο κακά τα νέα για το fb βέβαια, αφού το αφεντικό είναι το ίδιο).

Πράγματι το Pop του Instagram δεν έχει Stop, γι’ αυτό και έφτασε ο καιρός το PopCode να σταματήσει να σφετερίζεται το insta του Oneman και να έχει πλέον τη δική του προσωπικότητα.

Μπορείς να ακολουθήσεις το νεοαποκτηθέν account μας εδώ.

Ήρθαμε.