DC

Όλα τα DC νέα που κρατήσαμε από το San Diego Comic-Con

Το round-up άρθρο για τα νέα που πήραμε για τη DC από τη μεγάλη γιορτή του San Diego.

Σε αντίθεση με τη Marvel, η DC ήρθε φέρουσα πολλά δώρα στο φετινό Comic-Con του San Diego, από κινηματογράφο και τηλεόραση εξίσου.

Μετά τη δημοσιότητα που έχουν πάρει οι εσωτερικές ανακατατάξεις στη DC και τη Warner Bros. όσον αφορά τις επόμενες ταινίες του στούντιο – θυμίζουμε ότι ο Zack Snyder δε βρίσκεται πια στο τιμόνι του κινηματογραφικού σύμπαντος μετά την αντικατάστασή του από τον Geoff Johns ως creative director – είναι πολύ λογικό να θέλουν να δημιουργήσουν το απαραίτητο buzz για τα επόμενα γερά τους χαρτιά, αλλά και να δώσουν μία γεύση από την εδραιωμένη και πετυχημένη τηλεοπτική παρουσία της εταιρείας.

Μιλήσαμε ήδη για τα δύο μεγάλα χτεσινά νέα περί ‘Justice League’ και ‘Wonder Woman’, αλλά πριν περάσουμε και στα υπόλοιπα, επιτρέψτε μας να κάνουμε λίγο geekout ακόμα την ορθή μας επανάληψη.

‘WONDER WOMAN’

Εάν δεν ξεκινούσαν με τον standout χαρακτήρα του ‘Batman v Superman’ θα τους λέγαμε και τρελούς.

Το ‘Wonder Woman’ είναι το origin story που περιμένουμε για την Diana, ίσως με λίγο μεγαλύτερο ειδικό ενδιαφέρον για το δικό μας κοινό κιόλας, αφού η καταγωγή της ημίθεης ηρωίδας είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την ελληνική μυθολογία και συγκεκριμένα με το Δωδεκάθεο και τις Αμαζόνες.

Δυστυχώς για κείνη αν κρίνουμε από την απογοήτευσή της για το ανθρώπινο είδος στο ‘BvS’, αλλά ευτυχώς για μας, η Wonder Woman θα βρεθεί στον κόσμο των θνητών κατά τη διάρκεια του Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου, με σκοπό να βοηθήσει. Το πρώτο μέρος του τρέιλερ είναι ελαφρώς περίεργα δεμένο, αλλά όσο περισσότερες σκηνές περνάνε, τόσο περισσότερο θέλουμε να πάρουμε κι εμείς τα δάση και τα βουνά με το ξίφος μας.

Ένας χρόνος μας έμεινε, υπομονή (δεν έχουμε).

The @wonderwomanfilm cast is having a SUPER time at #SDCC!   ✨ #EWComicCon

A video posted by Entertainment Weekly (@entertainmentweekly) on

‘JUSTICE LEAGUE’ FOOTAGE

Λιγότερο τρέιλερ – για την ακρίβεια δεν το ονόμασαν καν έτσι – και περισσότερο “να οι σκηνές που έχουμε προλάβει να γυρίσουμε”, το υλικό από την επερχόμενη ‘Justice League’ είναι αρκετά κοντά αισθητικά στο ‘Batman v Superman’, αλλά αρκετά μακριά σε τόνο για να έχει ήδη κάνει όσους αποζητούσαν τη χρυσή τομή τον περασμένο Μάρτιο να αναθαρρήσουν. Νωρίς για να κρίνουμε, αλλά όσα βρίσκονται εδώ, μοιάζουν τουλάχιστον να την έχουν βρει.

Δυσκολευόμαστε να διαλέξουμε MVP ανάμεσα στη Λεγεώνα, αλλά μααάλον θέλουμε να πούμε τον Aquaman. 

‘SUICIDE SQUAD’

Μπορεί και να έχεις ήδη βαρεθεί από το αβυσσαλέο μάρκετινγκ για το ‘Suicide Squad’, αλλά υποπτευόμαστε ότι θες να δεις το συγκεκριμένο τρέιλερ. Δεν είναι οι ίδιες δέκα σκηνές μονταρισμένες διαφορετικά, τα τραγούδια που έχουν γραφτεί για την ταινία χρησιμοποιούνται έξυπνα, και η προσοχή πέφτει στη Squad με τόσο-όσο πινελιές από Joker.

Είχαμε πει να μη μαρτυρήσουμε τη συμμετοχή του Batman στην ταινία, αλλά τη μαρτυράει το ίδιο το τρέιλερ, οπότε είμαστε περίεργοι να δούμε πώς θα χειριστούν τις σκηνές του με τη Squad. 

 

‘THE LEGO BATMAN MOVIE’

Ήταν πολύ δύσκολο να διαλέξεις τον καλύτερο ανάμεσα στους χαρακτήρες που παρέλασαν στο ‘Lego Movie’, αλλά ευτυχώς η Warner Bros. μας έβγαλε από τη δύσκολη θέση και διάλεξε μόνη της.

Ο Batman θα πρέπει να μάθει να δουλεύει με παρέα τώρα που αποκτά τον πρώτο του Robin, αλλά εντοπίζουμε και τη Leg-εώνα στο τρέιλερ, οπότε η παρέα θα μεγαλώσει σίγουρα μέχρι το τέλος της ταινίας. 1ο Bat-Μάθημα Ζωής: “Life doesn’t give you seatbelts”.

‘THE FLASH’

Πριν λίγους μήνες λέγαμε πως το ‘Flash’ έτρεχε προς το άγνωστο μετά το παλαβό τέλος της 2ης σεζόν, αλλά η πρώτη ματιά που μας έδωσε το υλικό του Comic-Con είναι μια καλή ιδεά απ’ αυτό που έχουμε να περιμένουμε.

Το μόνο που θα πούμε για να μην το χαλάσουμε σε όσους δε θέλουν να έχουν την παραμικρή ιδέα για τον τρόπο που θα χειριστεί η σειρά το Flashpoint σύμπαν, είναι ότι οι σχέσεις του Barry Allen με την αγαπημένη του ομάδα και οικογένεια θα είναι πολύ, πολύ διαφορετικές.

‘ARROW’

Ανανεωμένη θα είναι η ομάδα ‘Arrow’ για το πρώτο τουλάχιστον μέρος του 5ου κύκλου, με πολλές καινούριες γνωριμίες και παλιές σχέσεις που έχουν πλέον αλλάξει.

Το μεγαλύτερο μάλλον νέο για τη σειρά πάντως, είναι ότι η Katie Cassidy που υποδυόταν την Black Canary πριν τον θάνατό της στην τελευταία πράξη της σεζόν που πέρασε, θα επιστρέψει με κάποιον τρόπο που περιμένουμε να δούμε ως regular στις in-universe σειρές, δηλαδή σε ‘Arrow’, ‘Flash’ και ‘Legends of Tomorrow’.   

‘LEGENDS OF TOMORROW’

Ο Vandal Savage νικήθηκε και η ομάδα έχασε κάποια μέλη-κλειδιά της με το τέλος της προηγούμενης σεζόν, αλλά και η ομάδα θα ανανεωθεί και οι εχθροί που απειλούν τους ίδιους και τη Γη εννοείται δε θα σταματήσουν να προκύπτουν.

Μεγαλύτερη νέα εισαγωγή είναι σίγουρα ο Rex Tyler της Justice Society of America – λίγο παγωμένο τον βρίσκουμε, τι του συμβαίνει – ενώ η ατάκα του τρέιλερ είναι σίγουρα το “Nazis, I hate Nazis” με το επικό delivery του Dominic Purcell.

‘GOTHAM’

Ο τρίτος κύκλος του ‘Gotham’ συνεχίζει την έμφαση στους εμβληματικούς κακούς που έκαναν τη δεύτερη σεζόν του ‘Gotham’ πολύ καλύτερη από την πρώτη και προσθέτει ξανά τον ορίτζιναλ χαρακτήρα της Fish Mooney. Όσο για την ψυχολογία του Bruce Wayne και του Jim Gordon, αυτές μετά το τέλος της περασμένης σεζόν δεν είναι και στα καλύτερά τους.

Δεν προβλέπεται πάντως να πάνε καλύτερα τα πράγματα για κανέναν από τους δύο, αφού η πλοκή θα περιέχει Court of Owls, Mad Hatter και νέα Poison Ivy.