ΣΙΝΕΜΑ

Ο E.T. επανενώνεται με τον Elliott και ένα κλαδί μπαίνει στο μάτι μας

Απολύτως καμία ψυχραιμία στην τοποθεσία YouTube.

Να προτείνω μια ιδέα; Κάθε φορά που κάποιος δημιουργός μπαίνει στον πειρασμό να φτιάξει ένα revival, αντί να παίρνει το ρίσκο ενός χλιαρού αποτελέσματος, να κάνει απλά μια διαφήμιση σαν αυτή που θα βρεις παρακάτω.

Μετά από 37 χρόνια, ο E.T. επιστρέφει στη Γη για τις ανάγκες διαφήμισης της εταιρείας τηλεπικοινωνιών XFinity, για να διαπιστώσει ότι ο Elliott έχει πλέον τη δική του οικογένεια.

Μόλις μπει το κλασικό μουσικό σκορ του John Williams θα ξεχάσεις τους εμπορικούς λόγους που τους έφεραν ξανά κοντά και θα νιώσεις το πέρασμα του χρόνου που τους χώρισε.

Σύμφωνα με το Variety, οι συντελεστές του πρότζεκτ συμβουλεύτηκαν τον ίδιο τον Steven Spielberg που σκηνοθέτησε το τεράστιο χιτ του 1982, ο οποίος έδωσε τις ευλογίες του και στο τελικό short. Λογικό αφού το πνεύμα της ορίτζιναλ ταινίας παραμένει ολοζώντανο σε αυτά τα 4 λεπτά.

Το ‘E.T. The Extra Terrestrial’ κέρδισε 4 Όσκαρ στην τελετή του ‘83 και κρατά ακόμα σημαντικά ρεκόρ.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:

Το sequel του E.T. που ευτυχώς δεν γυρίστηκε ποτέ

***

Class of ’99: Το αφιέρωμά μας στο θρυλικό σινεμά του 1999 ολοκληρώνεται στο νέο επεισόδιο του POP για τις Δύσκολες Ώρες, με τις 35 ταινίες που διαμόρφωσαν την καλύτερη χρονιά του κινηματογράφου!