HARRY POTTER

Αναζητείται νέος Dumbledore για τα σίκουελ του ‘Fantastic Beasts’

Συνεχίζουν τα ευχάριστα νέα από το χαριποτερικό μέτωπο.

Το είχαμε περίπου δεδομένο, αλλά μία επιβεβαίωση δε βλάπτει. Πριν λίγο καιρό, η J. K. Rowling, συγγραφέας των βιβλίων Χάρι Πότερ και σεναριογράφος του ‘Fantastic Beasts and Where to Find Them’ που θα δούμε σε πάρα πολύ λίγο, είχε ανακοινώσει ότι η συνέχεια του franchise θα έχει συνολικά 5 ταινίες.

Μιας και πρόκειται για prequel της ορίτζιναλ ιστορίας του Χάρι Πότερ με πρωταγωνιστή τον ερευνητή Newt Scamander, είναι επόμενο ότι θα είχαμε αναφορές σ’ αυτήν. Υπολογίζαμε όμως και σε εμφανίσεις κάποιων από τους χαρακτήρες που ήδη ξέρουμε και αγαπάμε. Με το πρώτο ‘Fantastic Beasts’ να εκτυλίσσεται το 1926 και τα υπόλοιπα να κινούνται στην υπόλοιπη δεκαετία των ‘20s, η υπόθεση σίγουρα προσφέρεται για cameo ενός νεαρού Albus Dumbledore και ο σκηνοθέτης των ταινιών, David Yates, δέχεται προτάσεις.

Ο Dumbledore θα επιστρέψει στη δεύτερη ταινία. Έχει κάποιες καλές σκηνές με τον Newt. Συζητάμε ποιος θα έπρεπε να τον παίξει, όλες οι προτάσεις δεκτές.

O Dumbledore γεννήθηκε το 1881 σύμφωνα με την Rowling, οπότε στις ταινίες θα τον δούμε λογικά γύρω στα 40.  Ποιον έβλεπες ευχάριστα στον ρόλο του;

*Το ‘Fantastic Beasts and Where to Find Them’ κυκλοφορεί στις 17 Νοεμβρίου από την Tanweer.