ΣΙΝΕΜΑ

Ο Spiderman ζει και έρχεται στην Ευρώπη στο ολοκαίνουριο teaser της Marvel

Nick Fury, Mysterio και ένας μικρός χαμός μάς περιμένει αυτό το καλοκαίρι.

Αφού επέστρεψε στον τόπο του, ο Peter Parker ήρθε η ώρα να πάει και πάλι μακριά από το σπίτι του, στο επίσημο trailer του ‘Spider-Man: Far From Home’. Στο μεταξύ βέβαια, υποτίθεται ότι είχε βρει τραγικό θάνατο μαζί με τον μισό πλανήτη από τα χέρια του Thanos, αλλά φαίνεται πως είτε τη γλίτωσε, είτε οι Avengers βρήκαν τρόπο να αντιστρέψουν την καταστροφή.

Αυτό που έχει σημασία, είναι πως ο άνθρωπος-αράχνη παραμένει ανάμεσά μας, με τη στολή του, τους ιστούς του και τα όλα του και αποφασίζει να πάει ένα ταξίδι στην Ευρώπη με το σχολείο του για να αφήσει πίσω του τις εκρήξεις, τους σούπερ ήρωες και το γεγονός πως μερικές ταινίες πίσω πέθανε. Προφανώς, τίποτα δεν θα μπορούσε να κυλήσει τόσο ήρεμα κι έτσι στο teaser trailer τον βλέπουμε να συναντάει για πρώτη φορά τον Nick Fury, ενώ την εμφάνισή του κάνει και ο Jake Gyllenhaal ως Mysterio.

Το νέο Spider-Man τοποθετείται χρονικά λίγα μόλις  λεπτά μετά την ολοκλήρωση του πολυ-αναμενόμενου ‘Avengers: Endgame‘ και αναμένεται να αποτελέσει το πρελούδιο της τέταρτης φάσης της Marvel. Δεν ξέρουμε τι ακριβώς μας περιμένει, ξέρουμε όμως ότι ανυπομονούμε.