ΣΙΝΕΜΑ

Μία Downton Abbey εμπειρία στο Σπίτι της 24MEDIA

Μία ημέρα πριν την έξοδο της πολυαναμενόμενης ταινίας στους κινηματογράφους, το Σπίτι μας ανοίγει τις πόρτες του για να χαρίσει μία εμπειρία εφάμιλλη εκείνης του Πύργου του Downton.

Υπάρχουν δύο κατηγορίες ανθρώπων σε αυτή τη ζωή. Εκείνοι που λατρεύουν το Downton Abbey και ό,τι έχει να κάνει με αυτό. Και εκείνοι που δεν έχουν δει ποτέ στη ζωή τους την σειρά και δεν είχαν ακόμα την ευκαιρία να μυηθούν στη ζωή και τις περιπέτειες της οικογένειας Crawley. Γιατί το μόνο σίγουρο είναι ότι αρκούν μόλις λίγα λεπτά θέασης για να γίνεις κι εσύ φανατικός μίας ιστορίας που μας κράτησε συντροφιά για έξι σεζόν και τώρα έρχεται να μας καταπλήξει στη μεγάλη οθόνη.

 

Η ταινία Downton Abbey βγαίνει στις αίθουσες στις 12 Σεπτεμβρίου από την Tulip Entertainment και αναμένεται να κάνει θραύση στο ελληνικό κοινό αλλά και παγκοσμίως. Ακριβώς γιατί έχει όλα εκείνα τα στοιχεία που λατρέψαμε στην τηλεοπτική σειρά και μάλιστα σε υπερθετικό βαθμό.

 

Ποιο είναι το στόρι; Οι αγαπημένοι μας πρωταγωνιστές τόσο στους πάνω ορόφους του Downton Abbey όσο και στα υπόγεια του Πύργου είναι όλοι εκεί. Μπροστά τους, μια τεράστια πρόσκληση, όπως είναι η επίσκεψη του βασιλικού ζεύγους της Μεγάλης Βρετανίας. Αν έχεις παρακολουθήσει έστω και λίγο τον πανικό που έπιανε ευγενείς και υπηρετικό προσωπικού σε κάθε απλό δείπνο της οικογενείας, φαντάζεσαι εύκολα τι έχει να γίνει με την άφιξη των γαλαζοαίματων.

 

Δηλώνουμε λοιπόν ενθουσιασμένοι για την άφιξη της ταινίας την ερχόμενη εβδομάδα στους κινηματογράφους και έχουμε ετοιμάσει μάλιστα πλήθος θεμάτων τα οποία θα δείτε τις επόμενες ημέρες να δημοσιεύονται στα site μας.

Δεν αρκούσε όμως αυτό. Αποφασίσαμε την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου στις 19:00 να διοργανώσουμε ένα μοναδικό event στο Σπίτι της 24MEDIA. Εκεί θα μαζευτούν φαν της σειράς να συζητήσουν για την επερχόμενη ταινία, σε ένα Afternoon Tea Party το οποίο θα γίνει σε ένα ειδικά διαμορφωμένο Downton Abbey σκηνικό.

Αν θες κι εσύ να βρεθείς στο Σπίτι της 24MEDIA και να ζήσεις μαζί μας μία μοναδική Downton Abbey εμπειρία, δεν έχεις παρά να δηλώσεις συμμετοχή στην παρακάτω φόρμα. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν στις 10/09.

powered by Typeform