ΣΙΝΕΜΑ

Η καινούρια ταινία του Kevin Spacey έκανε γελοία μικρή είσπραξη

Ο καιρός έχει γυρίσματα και ο Kevin δεν έχει γυρίσματα στο μέλλον.

H τελευταία ταινία που παίζει o Κevin Spacey, ‘Billionaire Boys Club’, έκανε πρεμιέρα χωρίς καθόλου προμόσιο σε οκτώ αμερικάνικες αίθουσες την Παρασκευή που μας πέρασε.

Μετά τις κατηγορίες σεξουαλικής παρενόχλησης το μέλλον της ταινίας ήταν αβέβαιο. Το ‘House of Cards’ τον απέλυσε κατευθείαν και το ‘All the Money in the World’ αποφάσισε να ξαναγυρίσει τις σκηνές με τον Spacey αντικαθιστώντας τον μς τον Christopher Plummer, μόλις ένα μήνα πριν την έξοδό του στις αίθουσες το Νοέμβριο του 2017, παίρνοντας τα εύσημα από τον κόσμο, τη σόουμπιζ και το ίντερνετ.

Λίγο καιρό όμως πριν, ο διανομέας της ταινίας είπε ότι θα κυκλοφορήσει ξεκαθαρίζοντας ότι δεν ήταν μια απόφαση που πάρθηκε εύκολα ή επιπόλαια. Όπως υποστήριξαν, η ταινία γυρίστηκε δυόμισι χρόνια πριν από τη γνωστοποίηση των κατηγοριών και ο Spacey έχει έναν πολύ μικρό ρόλο, ενώ υπάρχει ένα ολόκληρο καστ και ένα συνεργείο, που δεν αξίζει να επηρεαστεί.

Η ταινία λοιπόν έκανε πρεμιέρα την Παρασκευή και έκανε είσπραξη μόλις 126 δολάρια. Αν υπολογίσεις την τιμή του εισιτηρίου αυτό σημαίνει ότι γύρω στα 6 άτομα είδαν την ταινία σε κάθε σινεμά που παίχτηκε.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ

Αντικαθιστούν τον Kevin Spacey σε ταινία που βγαίνει σε 1 μήνα