NETFLIX

Φήμες λένε ότι ο Ryan Reynolds ετοιμάζει ταινία Thundercats

Και μετά το ξείπαν, αλλά ακόμα δεν είμαστε έτοιμοι να διαχειριστούμε την απώλεια.

Πριν δυο μέρες κυκλοφόρησε η φήμη ότι το ‘Six Underground’, η ταινία που ετοιμάζει ο Michael Bay, σε σενάριο Rhett Reese και Paul Wernick, με πρωταγωνιστή τον Ryan Reynolds για το Netflix, είναι στην πραγματικότητα η πρώτη live action ταινία ‘Thundercats’ και το πρότζεκτ κρατάται μυστικό.

Hold your thundertanks όμως, γιατί μετά από 24ωρο πάρτι στο ίντερνετ, ο σεναριογράφος Rhett Reese βγήκε και διέψευσε την είδηση με ένα απλό “No” στο Twitter.

Όπου υπάρχει καπνός όμως υπάρχει και φωτιά (ή και όχι), στην συγκεκριμένη περίπτωση όμως υπάρχει, γιατί η ταινία Thundercats συζητιέται πολλά χρόνια και εννοείται ότι κάποια στιγμή θα γίνει. Και πραγματικά εμάς τους φαν δεν μας νοιάζει ποιος θα την κάνει, μας νοιάζει να είναι καλή.

Και ιδανικά δεν θέλουμε καν (για μένα μιλάω, αλλά σίγουρα θα συμφωνούν αρκετοί μαζί μου) την αστεία τύπου Deadpool προσέγγιση στους ‘Thundercats’. Θέλουμε παράδοση. Θέλουμε να παίρνουν σοβαρά τους εαυτούς τους και δεν θέλουμε καθόλου να κάνει ο Lion-O “χοοοοοοοο” και ο Πάνθρο να του λέει “είναι απαραίτητο αυτό;”. Και μου αρέσει και ο Deadpool και η φαν προσέγγιση στο υπερηρωικό, αλλά για Thundercat θέλω old school υπερηρωικό.

Οπότε καλό είναι και να μην γίνει από αυτό το τιμ η ταινία, και καλό είναι που ξανάπεσε στο τραπέζι η ιδέα για ταινία Thundercats, γιατί η συζήτηση φέρνει πάντα αποτελέσματα.

Στο μεταξύ θα δούμε στα σίγουρα την καινούρια, εντελώς άλλη, animated προσέγγιση στους ‘Thundercats’, τη σειρά ‘Thundercats Roar’, το 2019.

Χο;

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ

Έχουμε τις πρώτες εικόνες της She-Ra του Netflix και έχουμε φρικάρει από χαρά
Ποιοι ήταν και πού βρίσκονται σήμερα οι έφηβοι από τα 90s κινούμενα της Disney