OSCARS

Από τον Spider-Man ως τον Λάνθιμο: Τα δικά μας ΟSCAR®

Με 91 χρόνια OSCAR®, κάτι ξέρει να κάνει καλά η Ακαδημία. Ίσως εμείς μπορούμε να το κάνουμε και καλύτερα όμως.

Καθώς τα OSCAR® πλησιάζουν το podcast POP για τις Δύσκολες Ώρες συνεχίζει την οσκαρική θεματολογία. Αυτή τη φορά, ο Θοδωρής κι η Ιωσηφίνα αφήνουν για λίγο τις επίσημες οσκαρικές κατηγορίες και φτιάχνουν τις δικές τους. Σε αυτό το επεισόδιο βγάζουμε τις δικές μας πεντάδες στις μεγάλες κατηγορίες (ερμηνειών, σκηνοθεσίας, σεναρίου και ταινίας) και δίνουμε τα δικά μας OSCAR στους νικητές της καρδιάς μας.

Ποιες κατηγορίες θα έμοιαζαν με των OSCAR και ποιες θα ήταν παντελώς διαφορετικές; Γιατί το “A Star Is Born” το προτείνουμε σε κάθε πιθανή κατηγορία; Πόσο έξαλλοι είμαστε που τα OSCAR αγνόησαν το “Rider” και το “Leave No Trace”; Γιατί δε μπορούμε να διαλέξουμε ανάμεσα στις ηθοποιούς του “Favourite”; Ποια ηθοποιός “έπαιξε τις κάλτσες της” το 2018; Αυτά και πολλά ακόμα θα απαντηθούν καθώς θυμόμαστε και ξεχωρίζουμε τους αγαπημένους μας ηθοποιούς και δημιουργούς του 2018, από τον Bradley Cooper ως την Chloe Zhao κι από τον Γιώργο Λάνθιμο ως κάθε Spider-Man του Αραχνο-σύμπαντος.

Η 91η τελετή απονομής των βραβείων OSCAR πλησιάζει (Κυριακή 24/2) και η COSMOTE TV θα είναι το μοναδικό ελληνικό κανάλι που για πρώτη φορά θα βρίσκεται στο κόκκινο χαλί της μεγάλης κινηματογραφικής βραδιάς. Ο απεσταλμένος της COSMOTE TV στο Λος Άντζελες, Γιώργος Σατσίδης θα είναι εκεί, για να καταγράψει ζωντανά όλα όσα συμβούν και να συνομιλήσει με τους μεγάλους κινηματογραφικούς αστέρες, κατά την άφιξή τους στο κόκκινο χαλί του Dolby Theater. Η πρώτη σύνδεση θα γίνει στη 01.30 μέσα από το COSMOTE CINEMA 1HD.

Βρες και κάνε subscribe σε όλα τα Podcast του Oneman εδώ:SoundcloudCastbox/Spotify/iTunes/RSS