ΣΙΝΕΜΑ

Αναλύουμε διεξοδικά το ‘Avengers: Endgame’

Η σάγκα της Marvel κορυφώνεται με το 'Avengers: Endgame' που παίζεται ήδη στις αίθουσες και το Pop για τις Δύσκολες Ώρες απαντά στο καθήκον. Συζητάμε αναλυτικά (με spoilers!) όσα έχουμε να πούμε μετά από αυτή την ταινία.

Ήρθε η ώρα που περιμέναμε για χρόνια.

Μετά από πάνω από 20 ταινίες και πάνω από μια δεκαετία, η σάγκα των ορίτζιναλ Avengers κορυφώνεται. Στο ‘Avengers: Endgame’ (για το οποίο μπορείς να διαβάσεις εδώ την αστεράτη, spoiler-free κριτική μας) τα ιδρυτικά μέλη των Avengers κι όσοι επιβίωσαν από το φονικό χτύπημα των δαχτύλων του Thanos στο τέλος του ‘Infinity War’, ενώνουν τις δυνάμεις τους για να αντιστρέψουν την καταστροφή.

Όμως τίποτα δεν θα κυλήσει αναμενόμενα.

Η ταινία-κορύφωση των πρώτων 11 χρόνων της Marvel κυκλοφορεί ήδη στις αίθουσες, σπάει ρεκόρ και ξεσηκώνει συζητήσεις. Οι φανς το ρίχνουν στο ντιμπέιτ για τη μοίρα των αγαπημένων τους χαρακτήρων, οι κριτικοί δε μπορούν να σταματήσουν να κλαίνε, κι η Marvel απλώς μετράει λεφτά.

Το Pop για τις Δύσκολες Ώρες ανταποκρίνεται στο καθήκον του, με μια βαθιά βουτιά στην ταινία και στα όσα μας έφεραν ως εδώ. Θοδωρής Δημητρόπουλος και Ιωσηφίνα Γριβέα συζητούν διεξοδικά την ταινία, αρχικά σε μια δίχως spoiler εισαγωγική κουβέντια, και στο δεύτερο μέρος του επεισοδίου, σε μια αναλυτική spoiler extravaganza.

Ποια ήταν η αγαπημένη μας σκηνή στην ταινία; Μας άρεσε ή όχι το ‘Infinity War’; Για ποιον χαρακτήρα η ταινία κάνει “ΜΟΝΟ ΣΩΣΤΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ”; Ποιος έκλαψε, ποιος γέλασε, και πότε; Ποιο είναι το μέλλον της Marvel μετά από αυτή την ταινία; Και πού μας ήρθε να μιλήσουμε για το ‘Tron: Legacy’; Όλες οι απαντήσεις σε ένα podcast επικής διάρκειας.

Σημείωση-Alert: Ως το 25′ το επεισόδιο είναι spoiler-free. Η αναλυτική, spoiler συζήτηση ξεκινά στο 25’30”.

Βρες και κάνε subscribe σε όλα τα Podcast του Oneman εδώ: Soundcloud/Castbox/Spotify/iTunes/RSS

*Το ‘Avengers: Endgame’ κυκλοφορεί στις αίθουσες από την Feelgood.

ΚΙ ΑΛΛΗ POP ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΩΡΕΣ

Όλα τα επεισόδια του podcast του Oneman για την ποπ κουλτούρα