ΣΙΝΕΜΑ

Οι ταινίες που περιμένουμε περισσότερο το 2019

Λάνθιμος, Matthew McConaughey, 'Men in Black' και 'POP για τις Δύσκολες Ώρες'.

Από τον Shyamalan στην Greta Gerwig, από τη Marvel στον Barry Jenkins, από την Rihanna στο “Monster Hunter”, ο κατάλογος ταινιών του 2019 είναι εκεί και περιμένει να τον ξεφυλλίσουμε. Στο πρώτο podcast του ΟΝΕΜΑΝ, ο Θοδωρής Δημητρόπουλος κι η Ιωσηφίνα Γριβέα βάζουν κάτω όλες τις ταινίες που περιμένουμε πιο πολύ το 2019. Μεγάλα μπλοκμπάστερ, φεστιβαλικά αριστουργήματα, ταινίες ξεχασμένες ακόμα κι από τους παραγωγούς τους, κοινωνικά θρίλερ, διασκευές βιβλίων, διασκευές βιντεοπαιχνιδιών- όλα έχουν θέση σε αυτό το preview.

Τι κάνει ο Matthew McConaughey στο “Beach Bum”; Τι ετοιμάζει ο Jordan Peele μετά το “Get Out”; Πόσο καλό είναι το “Favourite” του Λάνθιμου; Γιατί θέλουμε τόσο πολύ το “Men in Black International”; Πώς πρόλαβε πάλι να έχει δύο ταινίες έτοιμες ο Soderbergh; Παίζει να είναι καλό το “Dumbo”; Ποια είναι η πιο πολυαναμενόμενη ταινία και για τους δύο συντάκτες; Ακούστε τη συζήτηση-preview κι ετομαστείτε για το κινηματογραφικό 2019.

Δύο διαδικαστικές σημειώσεις: Το σημείο του τρέιλερ “Velvet Buzzsaw” που προτείνει η Ιωσηφίνα είναι στα 1’49” (αντί του 1’29”), ενώ λίγες ώρες αφού ηχογραφήθηκε το podcast ανακοινώθηκε η αναβολή της κυκλοφορίας του “Benedetta” (που αναμενόταν να προβληθεί στις φετινές Κάννες) ως το επόμενο έτος, οπότε ξέρουμε ήδη με τι θα ξεκινά το αντίστοιχο επεισόδιο του 2020.

Βρες και κάνε subscribe σε όλα τα Podcast του Oneman εδώ: Soundcloud/ Castbox/Spotify/iTunes/RSS