ΣΙΝΕΜΑ

O “Black Panther” Chadwick Boseman θέλει να αποκλείσει ΟΛΟ το Μανχάταν

Στη νέα περιπέτεια παραγωγής των αδερφών Ρούσο, ο πρωταγωνιστής του «Black Panther» ζει μια αγωνιώδη νύχτα καταδίωξης στο Μανχάταν. Πάρε μια πρώτη γεύση για την ταινία.

“Αν δεν τους πιάσουμε μέσα στις επόμενες 3-4 ώρες θα εξαφανιστούν,” λέει ο Τσάντγουικ Μπόουζμαν χωρίς να χάνει ούτε σπιθαμή της κουλ ψυχραιμίας του.

-Αποκλείστε το νησί, διατάζει τον αστυνομικό που βρίσκεται στη σκηνή του εγκλήματος.

-Ποιο νησί;

-ΤΟ ΜΑΝΧΑΤΑΝ.

Απλά πράγματα σου λέει ο Black Panther αγόρι μου, αυτή τη νύχτα πρέπει να αποκλείσουμε το Μανχάταν. Και τις 21 γέφυρες. ΝΑΙ. Και τις 21 γέφυρες.

Να πέσει το βίντεο:

Το νυχτερινό σκηνικό αγωνίας και δράσης προσγειώνει τον Marvel πρωταγωνιστή στη μέση της πόλης, στο ρόλο ενός ατιμασμένου ντετέκτιβ που έχει την ευκαιρία για λύτρωση καθώς προσπαθεί να ξεμπλέξει μια συνωμοσία στη διάρκεια αυτού του ανθρωποκυνηγητού. Λίγο πριν οι «21 Γέφυρες» κυκλοφορήσουν στις αίθουσες, παίρνουμε μια μικρή backstage γεύση από τους ίδιους τους συντελεστές.

Να τι λένε για την ταινία οι αδερφοί Ρούσο (σκηνοθέτες του «Avengers: Endgame»), που εδώ βρίσκονται στην παραγωγή.

Τσέκαρε και το τρέιλερ.

*Οι «21 Γέφυρες» κυκλοφορούν στις αίθουσες στις 5 Δεκεμβρίου από την Odeon.

ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΑΔΕΡΦΟΙ ΡΟΥΣΟ

Αποκλειστική συνέντευξη με τους σκηνοθέτες του «Avengers: Endgame»

***

Class of ’99: Το αφιέρωμά μας στο θρυλικό σινεμά του 1999 ολοκληρώνεται στο νέο επεισόδιο του POP για τις Δύσκολες Ώρες, με τις 35 ταινίες που διαμόρφωσαν την καλύτερη χρονιά του κινηματογράφου!