Tanweer
DC

Quiz: Ποιο μέλος της Justice League είσαι;

Η στιγμή της αλήθειας. Ποια είναι η πραγματική σου υπερδύναμη;

To άρθρο ανανεώθηκε με αφορμή την κυκλοφορία του Zack Snyder’s Justice League.

Το Justice League του 2017 είχε συγκεντρώσει μερικά από τα μυδραλιοβόλα των εμβληματικών κόμικ της εταιρίας, λίγο αφού – ή πριν σε κάποιες περιπτώσεις – τα δούμε σε σόλο ταινίες. Η ταινία που κατέληξε στη μεγάλη οθόνη ήταν – με εξαίρεση ένα 10-20% του υλικού – επαναγυρισμένη από τον Joss Whedon σε ένα απογοητευτικό, τρομερά αμήχανο αποτέλεσμα που απέτυχε στο box office, διαλύθηκε από την κριτική, και προκάλεσε αντιδράσεις από ένα κοινό που μπορεί να μην είχε απαραίτητα αγαπήσει το Batman v. Superman, αλλά σίγουρα δεν ήθελε να δει μία ταινία όπως αυτή του 2017. Τέσσερα χρόνια μετά την πιο ηχηρή καμπάνια από φαν που ίσως έχει γίνει ποτέ, ο Zack Snyder ολοκληρώνει το όραμά του.

Εσύ στο μεταξύ έχεις σίγουρα αποκτήσει αγαπημένο μέλος στη Λεγεώνα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι του μοιάζεις και περισσότερο.

Κάνε το παρακάτω κουίζ και μάθε αν θα σηκώσεις τρίαινα ή batarang:

Το Snyder Cut διαρκεί 4 ώρες και 2’, είναι χωρισμένο σε έξι κεφάλαια μαζί με έναν επίλογο, έχει ετικέτα ύψους 70 εκατομμύρια δολάρια, και είναι ένα Justice League ανόθευτο από άλλες φωνές.

Δεν αναμένω να συμφιλιώσει ξαφνικά τους σφοδρούς επικριτές του Snyder με έναν από τους πιο (δίκαια) αμφιλεγόμενους σκηνοθέτες της τελευταίας εικοσαετίας, όμως δύσκολα θα δει κανείς τη δική του βερσιόν και δε θα τη θεωρήσει καλύτερη από αυτή που είδαμε το 2017. Οι φαν του έργου του, πάλι, θα γιορτάσουν με 4 ώρες γεμάτες από όλα όσα έχουν γίνει κατατεθέν του στο μάξιμουμ (slow motion! Nick Cave! drama!).

To Snyder Cut είναι διαθέσιμο στο Movies Club της COSMOTE TV και σε TVOD στο Vodafone TV. Το άρθρο είχε δημοσιευτεί τον Οκτώβριο του 2018 με αφορμή την προβολή του αρχικού JLA από τη Nova.