OUTNOW.CH
TARANTINO

Kill Bill: Ο Tarantino μιλά για την επιστροφή της Νύφης

Ο δημιουργός βρήκε την ιδέα που έψαχνε για τον θρυλικό του χαρακτήρα.

Ο Quentin Tarantino λέει ξανά και ξανά ότι σκοπεύει να γυρίσει 10 μονάχα ταινίες. Αν συμπεριλάβουμε το ‘Kill Bill Vol. 2’ και το ‘Death Proof’ του ‘Grindhouse’, τις έχει ήδη φτάσει. Αφενός όμως δεν υπολογίζει το πρώτο ως σίκουελ αλλά ως ενιαία δομή με την πρώτη ταινία, αφετέρου το ‘Grindhouse’ δεν είναι αποκλειστικά δικό του φιλμ. Στην ίδια λογική κινείται και το επιχείρημά του ότι αν γύριζε κάποιο ‘Star Trek’ δεν θα λογιζόταν ως δέκατο γιατί δεν θα βασιζόταν σε δική του ορίτζιναλ ταινία (ούτε το ‘Jackie Brown’ ήταν βέβαια, η ταινία βασίστηκε στο ‘Rum Punch’ του Elmore Leonard). Εφευρίσκει παραθυράκια βασικά για να κάνει παραπάνω ταινίες χωρίς να πάρει πίσω τη δήλωσή του, αλλά Quentin, μη φοβάσαι, δεν είναι τόσο σοβαρό και κανείς δεν θα σε παρεξηγήσει.

Σε συνέντευξή του με τον Andy Cohen πριν λίγες ημέρες και μετά τις 5 υποψηφιότητες που απέσπασε το ‘Once Upon a Time in Hollywood’ για Χρυσές Σφαίρες – ανάμεσά τους και Καλύτερη Κωμωδία/Μιούζικαλ και Καλύτερη Σκηνοθεσία/Σενάριο για τον ίδιο τον Tarantino – ο δημιουργός ανέφερε ότι το ‘Kill Bill 3’ «είναι ακόμα στα χαρτιά». Άλλη μία ταινία που δεν θα λογιστεί ξεχωριστή από τις προηγούμενες.

Για την ακρίβεια, ο Tarantino είχε βγει την Uma Thurman μόλις το προηγούμενο βράδυ σε ιαπωνικό εστιατόριο – πόσο ταιριαστό! – και μίλησαν για την ιδέα που έχει για τη συνέχεια της Νύφης. Η ως τώρα καθυστέρηση οφειλόταν στο γεγονός ότι δεν μπορούσε να βρει κάποιο σωστό κόνσεπτ για την επιστροφή της, αλλά αυτό προφανώς ήταν εμπόδιο που ξεπεράστηκε.

Σε οποιαδήποτε περίπτωση, το πρότζεκτ δεν θα μπει στα σκαριά για τα επόμενα 3 χρόνια, αφού ο Tarantino έχει καταπιαστεί με το βιβλίο που γράφει, αλλά και τη σειρά ‘Bounty Law’. Το show εμπνέεται από τον χαρακτήρα και την ιστορία του Leonardo DiCaprio στο ‘OUaTiH’.

***

Αν και εσύ αγαπάς τα Star Wars και την ιστορία τους, το αφιέρωμά μας ‘May the Pod Be With You’ είναι εδώ!

Στο 1ο επεισόδιο αναλύουμε τα prequels με καλεσμένο τον Μάκη Παπασημακόπουλο, μέσα από μία βασική ερώτηση: Είναι όντως όσο χάλια τα θυμάσαι;

ΑΠΑΝΤΑ TARANTINO:

Όλες οι ταινίες του Quentin Tarantino στη σειρά
Συνέντευξη: Quentin Tarantino, πώς γεννήθηκε το ‘Κάποτε στο… Χόλιγουντ’;
True Romance: Την καλύτερη ταινία του Tarantino δεν την σκηνοθέτησε ο ίδιος
Λεπίδες, κιθάρες και αίμα: Οι 24+1 στιγμές της ταραντινικής playlist