ΣΙΝΕΜΑ

Το ‘Narcos’ επιστρέφει εκρηκτικά: 10 τρέιλερ που πρέπει να δεις

Όλα τα τρέιλερ που δεν πρέπει να χάσεις αυτή την εβδομάδα.

Και ναρκοβαρόνους έχουμε, και Michael Myers vs. Laurie έχουμε, και Λάνθιμο έχουμε, και κηδεία στο ‘House of Cards’ έχουμε, και άλλα πολλά έχουμε.

Για να δούμε τι θα δούμε:

Narcos: Mexico

Η μεταφορά του ‘Narcos’ στο Μεξικό ξεκίνησε δραματικά με τον θάνατο ενός location scouter, αλλά η παραγωγή δεν επανέφερε τα γυρίσματα στην Κολομβία. Η 4η σεζόν της σειράς ονομάζεται ‘Narcos: Mexiko’ ως μέρος του soft reboot αλλά και της έμφασης στην αλλαγή τοποθεσίας της, και επιστρατεύει τον Michael Peña (Ant-Man) ως μυστικό πράκτορα και τον Diego Luna (Rogue One) ως τον νέο ναρκοβαρόνο του show. Όσοι δοκίμασαν το ‘Narcos’ χωρίς Εσκομπάρ τον περασμένο κύκλο ξέρουν ότι η σειρά ξέρει ακόμα τι κάνει, οπότε ξέρουν και τι θα κάνουν εκείνοι τον Νοέμβρη.

Πρεμιέρα: 16 Νοεμβρίου στο Netflix

Halloween

Η Laurie Strode περιμένει τον Michael Myers στη γωνία. Κυριολεκτικά. Αυτό το τρέιλερ μας έψησε απίστευτα για το «απλό, τρομακτικό» ‘Halloween’ που, σύμφωνα με την Jamie Lee Curtis, θυμίζει τη φιλοσοφία του ορίτζιναλ, ας έρθει ο Οκτώβρης.

Πρεμιέρα: 25 Οκτωβρίου

Elite

Το καστ του ‘Casa de Papel’ περνάει στο επόμενο ισπανόφωνο χιτ του Netflix. Η María Pedraza, ο Miguel Herrán και ο Jaime Lorente που υποδύθηκαν την Allison Parker, τον Rio και τον Denver αντίστοιχα στην ‘Τέλεια Ληστεία’, βγάζουν τις κόκκινες φόρμες για να βάλουν τα ακριβά κουστούμια που απαιτούν τα exclusive πάρτι των χαρακτήρων τους. Η σειρά στοχεύει σε μια δυναμική Μοντέγων-Καπουλέτων φτιαγμένη από απαγορευμένες φιλίες και σχέσεις που θα διαταράξουν την ιεραρχία ενός ελίτ σχολείου. Όταν τα πράγματα φτάσουν στα άκρα, οι διαφορετικοί κόσμοι των παιδιών θα οδηγήσουν σε προστριβές που θα καταλήξουν σε φόνο. Ποιος μπορεί να τον διέπραξε;

Πρεμιέρα: 5 Οκτωβρίου στο Netflix

The Favourite

Είδαμε το ‘The Favourite’ του Γιώργου Λάνθιμου στο Φεστιβάλ της Βενετίας και το λατρέψαμε. Η μαύρη κωμική καρδιά του φιλμ θα φτάσει τον Γενάρη στο μεγαλύτερο μέρος της Ευρώπης, αλλά μέχρι τότε θα έχει καταπλήξει την Αμερική και τα περισσότερα μεγάλα φεστιβάλ κινηματογράφου.

Πρεμιέρα: Δεν υπάρχει ελληνική ημερομηνία, αλλά τη διανομή της ταινίας έχει ήδη η Odeon

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:

H Emma Stone και το βασιλικό σεξ του ‘The Favourite’

Bojack Horseman: Season 5

Αγαπάμε Bojack και του μένουμε πιστοί και για 5η χρονιά.

Πρεμιέρα: 14 Σεπτεμβρίου στο Netflix

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:

Η βαθιά, ξεκαρδιστική πίκρα του ‘BoJack Horseman’

American Horror Story: Apocalypse

Η 8η σεζόν του ‘American Horror Story’ θα φέρει την αποκάλυψη, με χαρακτήρες από όλους τους προηγούμενους κύκλους.

Πρεμιέρα: 12 Σεπτεμβρίου

House of Cards: Final Season

Το δεύτερο teaser της τελευταίας σεζόν του ‘House of Cards’ τελειώνει με συνοπτικές διαδικασίες ό,τι απορία μπορείς να έχεις ακόμα για τη μοίρα του Frank Underwood.

Πρεμιέρα: 2 Νοεμβρίου στο Netflix

Teen Spirit

Οι μουσικές ταινίες πραγματικά επιστρέφουν. Στο ‘Teen Spirit’ η Elle Fanning θέλει να γίνει ποπ σταρ μέσω εκπομπής αλά American Idol και συνοδεύεται από performances των Robyn, Ellie Goulding, Ariana Grande, Katy Perry, Tegan & Sara, Annie Lennox, Orbital, Alice Deejay, The Undertones, Major Lazer, Grimes, Whigfield και Sigrid. Στη γραφή και τη σκηνοθεσία ο Max Minghella που ίσως έχεις γνωρίσει ως Nick στο ‘Handmaid’s Tale’.

Πρεμιέρα: –

Anna and the Apocalypse

Αυτά τα Χριστούγεννα θα χυθεί αίμα στις αίθουσες με ένα πολυαναμενόμενο για τους σινεφίλ, κωμικό, μουσικό zombie movie που έχει γίνει χιτ στους φεστιβαλικούς κύκλους. Το κοινό έχει γελάσει, αηδιάσει και χορέψει διακριτικά στην καρέκλα του όπου το έχει πετύχει, κι εμείς ευχόμαστε να βρει διανομή και στην Ελλάδα.

Πρεμιέρα: 30 Νοεμβρίου (για Αμερική και Αγγλία)

Λόγω Τιμής

Η ελληνική σειρά επιστρέφει. Το PopCode μίλησε με τη Μιρέλλα Παπαοικονόμου και μάθαμε ότι η σεναριογράφος επιστρέφει εσπευσμένα στην Αθήνα για τα γυρίσματα των επεισοδίων.

Πρεμιέρα: –

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:

Λόγω Τιμής: Η προφορική ιστορία όπως μας τη διηγήθηκαν οι πρωταγωνιστές του