FORTNITE

To Fortnite σπάει πραγματικά όλα τα ρεκόρ

Η Epic προετοιμάζει τους servers, γιατί γίνεται χαμός.

Η δημοτικότητα του Fortnite αυξάνεται συνεχώς, καθώς τον Αύγουστο έσπασε το ρεκόρ της με 78.3 εκατομμύρια παίκτες, σύμφωνα με την Epic Games.

Η ανακοίνωση έγινε από το επίσημο site της Epic Games, αναφέροντας επίσης κάποιες λεπτομέρειες για το νέο Fall Skirmish. Η Epic έχει ήδη ενισχύσει το σύστημα υποδομών του Fortnite για τους αυξανόμενους παίκτες κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Η Epic είπε, “ο Αύγουστος ήταν ο πιο επιτυχημένος μήνας μέχρι τώρα για το Fortnite, με 78.3 εκατομμύρια παίκτες να μάχονται στο παιχνίδι. Αυτό μας δίνει τη δυνατότητα να εντοπίσουμε τα αδύναμα σημεία του τίτλου και να βελτιώσουμε τα συστήματά μας, όπως δεδομένα και servers. Οι καλοκαιρινές διαμάχες επίσης όπως παρατηρήσατε ανέδειξαν τα προβλήματα σε performance και spectating στα οποία εργαζόμαστε έκτοτε”.

Η Epic έχει ανακοινώσει ήδη το Fall Skirmish του Fortnite με το ποσό των 10 εκατομμυρίων, το οποίο θα κρατήσει λιγότερο από το Summer Skirmish. Οι νεώτερες πληροφορίες που δόθηκαν είναι η εκκίνηση της πρώτης εβδομάδας, σήμερα Παρασκευή, για τις μάχες των Group 1, στις 6μμ ώρα, και Group 2, στις 10μμ.

Οι εξελίξεις του Fortnite είναι πολλές τελευταία, με τον κύβο να πέφτει στην Loot Lake και να δημιουργεί τραμπολίνο, και με την ανακοίνωση του bundle Fortnite για το Nintendo switch που συμπεριλαμβάνει τον free-to-play τίτλο, 1,000 V-bucks, το Double Helix Set στις 5 Οκτωβρίου, στα $299.99.

Η Season 6 του Fortnite ξεκινάει 25 Σεπτεμβρίου και το Fall Skirmish ξεκινάει σήμερα, 21 Σεπτεμβρίου.

Πηγή: IGN Greece

ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΙ ΑΥΤΑ

Fortnite: Ο κύβος πέφτει στη Loot Lake και δημιουργεί ένα γιγάντιο τραμπολίνο
45χρονος άνδρας απειλεί ανήλικο μετά από ήττα στο Fortnite
Ανακοινώθηκε πακέτο Nintendo Switch με Fortnite