FORTNITE

To Fortnite έχει πλέον τη δική του Monopoly

Για να έχετε περισσότερους λόγους να πλακώνεστε.

Μιας που δεν της φτάνει η τεράστια επιτυχία του Fortnite στον gaming κόσμο, η Epic Games αποφάσισε να συνεργαστεί με την Hasbro για να κυκλοφορήσει μια θεματική Monopoly.

Το Eurogamer ήταν το πρώτο που ανακάλυψε ότι η Fortnite Monopoly είναι διαθέσιμη για pre-order μέσω του αγγλικού site Zavvi για £26.99, με το επιτραπέζιο να κυκλοφορεί την 1η Οκτωβρίου στα περισσότερα καταστήματα.

Όπως ακριβώς και στο βιντεοπαιχνίδι, o στόχος του επιτραπέζιου παιχνιδιού είναι απλός: πρέπει να είστε ο τελευταίος παίκτης στο board. Άλλες αλλαγές που αποσκοπούν να κάνουν το κλασικό επιτραπέζιο παιχνίδι περισσότερο σαν το βιντεοπαιχνίδι περιλαμβάνουν την αντικατάσταση των χρημάτων με health points, και την μετατροπή κάθε ιδιοκτησίας του επιτραπέζιου σε σημεία του Fortnite Island.

Και αντί για τα δύο ζάρια που προορίζονται για κίνηση, κάποιο θα χρησιμοποιηθεί για “δράση”, με τους παίκτες να αποφασίζουν εάν θα κινηθούν ή θα αναλάβουν δράση. Οι ενέργειες περιλαμβάνουν τη χρήση επιδέσμων για την ανάκτηση της υγείας, τον πυροβολισμό άλλων παικτών με Cross Hairs, την προστασία του εαυτού σας από ένα τείχος και τη αφαίρεση της ζωής όλων των παικτών με μια Boogie Bomb.

Φυσικά, δεν θα ήταν Fortnite χωρίς μια καταιγίδα να απειλεί συνεχώς όλο το πεδίο του παιχνιδιού, οπότε θα έχουμε και αυτό. Σημεία του ταμπλό που καταλαμβάνονται από τη θύελλα αφαιρούν δύο ζωές από τους παίκτες όταν αυτοί προσγειώνονται εκεί.

Πηγή: IGN Greece

ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΙ ΑΥΤΑ

Eρευνα δείχνει τι παρακινεί την ενασχόλησή μας με τα videogames
Η Treyarch ανεβάζει τον πήχη στα battle royale παιχνίδια
Αποκαλύφθηκε ο χάρτης του Call of Duty: Black Ops 4 Blackout
Spider-Man Review