ΛΙΣΤΕΣ

10 games για να επιβιώσεις όταν έρθει η Αποκάλυψη

Death Stranding, Fallout 76 και πολλά άλλα.

Η αποκάλυψη είναι το θέμα αμέτρητων παιχνιδιών όλα αυτά τα χρόνια, αλλά δεν μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα το γιατί.

Ίσως είναι επειδή βρίσκουμε κάποια πηγή παρηγοριάς στις προειδοποιητικές ιστορίες τους για ένα θλιβερό μέλλον που πρόκειται να έρθει.

Ίσως είναι επειδή σε αυτές τις πιο σκοτεινές στιγμές, γεννιούνται οι αληθινοί ήρωες. Ή ίσως είναι μόνο επειδή μας αρέσει να περιφερόμαστε και να σκοτώνουμε μεταλλαγμένους τύπους.

Ανεξάρτητα από τον λόγο, εδώ είναι 10 παιχνίδια που θα σας βοηθήσουν να προετοιμαστείτε για το τέλος του κόσμου.

Fallout 76

Αφού μιλάμε για μια λίστα για την αποκάλυψη, δεν μπορούμε να μην ξεκινήσουμε με το Fallout, μια σειρά συνώνυμη με το θέμα. Αν και τα παιχνίδια Fallout μας έβαζαν πάντα να περπατάμε μόνοι μας στην ερημιά, το Fallout 76 του Νοεμβρίου κάνει το όλο θέμα πιο κοινωνικό. Η ιδέα του… κυνηγιού με φίλους, η κατασκευή ενός αυτοσχέδιου καταφυγίου και η εκτόξευση πυρηνικών στους εχθρούς μας φαίνεται φοβερό. Αλλά μόνο ο χρόνος θα δείξει εάν αυτή η δραστική αλλαγή στη σειρά θα αποξενώσει μερικούς παλιούς fans.

The Last of Us: Part 2

To The Last of Us: Part 2 έδειξε στην E3 τη διχοτόμηση μιας καλής ιστορίας μετά την αποκάλυψη. Βλέποντας την Ellie να βρίσκει στοιχεία κανονικότητας, ευτυχίας, ακόμη και αγάπης σε έναν κόσμο που καταστρέφεται, μας έδειξε το καλό στην ανθρωπότητα. Φυσικά, βλέποντας το αίμα που θα χρειαστεί να χυθεί και τον πόνο που θα πρέπει να υπομείνει μας έδειξε ότι όλα τα νομίσματα έχουν δύο πλευρές. Δεν είμαστε σίγουροι πότε η Naughty Dog θα κυκλοφορήσει αυτή τη συνέχεια, αλλά είμαστε διατεθειμένοι να τους δώσουμε όσο χρόνο χρειάζονται.

Death Stranding

Αυτό το παιχνίδι είναι λίγο δύσκολο να το σχολιάσουμε, από άποψη ότι δεν γνωρίζουμε περί τίνος πρόκειται. Ωστόσο, όλα όσα έχουμε δει μέχρι τώρα δείχνουν έναν περίεργο κόσμο. Αυτό, σε συνδυασμό με το αόρατο Cthulhu, και αυτό που μοιάζει με μια ατομική έκρηξη πλαισιώνουν μια ιδέα ότι όντως μιλάμε για έναν τίτλο που θα ασχοληθεί με την αποκάλυψη.

Resident Evil 2

Όπως γνωρίζετε ήδη, η ποικιλία από παιχνίδια που ασχολούνται με την αποκάλυψη είναι πολύ μεγάλη και φυσικά η σειρά Resident Evil δεν είναι εξαίρεση. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είμαστε τόσο έτοιμοι να επιστρέψουμε στο Raccoon City το επόμενο έτος με το Resident Evil 2 Remake. Τα πρώτα 20 λεπτά έδειξαν την τρομερή κάθοδο του Leon Kennedy στην κόλαση, με απίστευτο φωτισμό, σπάνια πυρομαχικά και μερικά από τα πιο ζοφερά ζόμπι που έχουμε δει ποτέ σε παιχνίδι. Και ο Ιανουάριος αργεί ακόμα… δυστυχώς.

Shadow of the Tomb Raider

Ενώ πολλά από τα παιχνίδια αυτής της λίστας επικεντρώνονται στις ορμητικές ορδές από undead, το Shadow Of The Tomb Raider παρουσιάζει την αποκάλυψη με πιο μυθολογικό τρόπο. Σε αυτή την τρίτη προσθήκη του reboot, η Lara, όχι μόνο έχει να αντιμετωπίσει σκοτεινές ζούγκλες, τρομακτικούς τάφους και ανθρώπου που την κυνηγούν, αλλά υπάρχει και αυτή η “επικείμενη αποκάλυψη των Μάγιας”. Αναμένουμε ωστόσο να δούμε πώς θα εξελιχθεί.

Rage 2

Πριν από τη διαρροή, που έγινε πριν την E3, η συνέχεια του Rage ήταν κάτι που κανένας από εμάς δεν περίμενε. Αλλά Bethesda στοιχηματίζει πολλά σε αυτό, συνδυάζοντας τα ταλέντα των Id Software και Avalanche Studios. Το Rage 2 μοιάζει περισσότερο με μια μίξη μεταξύ των Mad Max: Fury Road, Borderlands και Priscilla: Queen of the Desert.

Overkill’s The Walking Dead

H οπτική της Overkill για το The Walking Dead φαίνεται να είναι αρκετά διαφορετική από αυτό που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στα παιχνίδια της Telltale. Δεν θα περνάμε χρόνο μαζί με τους Lee και Clementine. Αντ ‘αυτού, αυτό το co-op Walking Dead παιχνίδι είναι από τον κόσμο που εργάστηκε στη σειρά Payday, οπότε αναμένουμε κάτι παρόμοιο με το Left 4 Dead.

The Division 2

Η ζοφερή απεικόνιση της Ubisoft, για έναν κόσμο που καταστρέφεται, κινείται από τη Νέα Υόρκη στην Ουάσιγκτον. Όπως μερικά από τα προαναφερθέντα παιχνίδια, η συνεργασία με τους φίλους σας είναι ζωτικής σημασίας για να επιβιώσετε και να βοηθήσετε να αποκατασταθεί κάποιο μέρος της τάξης σε μια χώρα που έχει πέσει στο χάος.

Wasteland 3

Το Wasteland 2 ήταν ένα από τα καλύτερα RPG του 2014, και αυτή η συνέχεια φαίνεται να ακολουθεί στα ίδια βήματα. Το Wasteland 3 ήταν μια τεράστια επιτυχία στο kickstarter, χτυπώντας τον στόχο της χρηματοδότησης σε μόλις τρεις ημέρες. Αυτή η συνέχεια υπόσχεται το ίδιο υψηλό επίπεδο τακτικής μάχης RPG, ελευθερίας παικτών και σκληρών επιλογών, μαζί με το ίδιο DNA των αρχικών παιχνιδιών Fallout.

Days Gone

Τέλος έχουμε Days Gone, το πολυαναμενόμενο παιχνίδι επιβίωσης από την Sony Bend. Η μοναδική ατμόσφαιρα του Βορειοδυτικού Ειρηνικού σε συνδυασμό με τον τεράστιο αριθμό από Freakers που υπάρχουν σε ορδές στο παιχνίδι μας ενθουσιάζουν, αλλά θα έχει πολύ ανταγωνισμό όταν κυκλοφορήσει στις 22 Φεβρουαρίου 2019 μαζί με το Metro: Exodus και το Anthem.

Πηγή: IGN Greece

ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΙ ΑΥΤΑ

AC Odyssey: Λιγοστεύουν τα map markers με το νέο Exploration mode
Sekiro: Ελπίδες για την ύπαρξη ιαπωνικού audio στην τελική έκδοση του παιχνιδιού
Spider-Man: Χαρά και τσαχπινιά με το photo mode του παιχνιδιού