ΛΙΣΤΕΣ

Tα καλύτερα games του Φεβρουαρίου

Jump Force, Far Cry New Dawn και πολλά ακόμη.

Έχοντας μπει ήδη πολύ δυναμικά στο 2019, με Kingdom Hearts 3 και Resident Evil 2 Remake, η νοσταλγία χτύπησε κόκκινο. Ο Φεβρουάριος έρχεται εξίσου δυναμικά στον αγώνα, με νέες κυκλοφορίες, αλλά και συνέχειες γνωστών και αγαπημένων τίτλων. Το μόνο σίγουρο είναι ότι με του Αγίου Βαλεντίνου να πλησιάζει, το πορτοφόλι μας θα υποφέρει.

Πάμε να δούμε τι κυκλοφορίες περιμένουμε!

Jump Force – 15 Φεβρουαρίου 2019

Εταιρεία ανάπτυξης: Spike Chunsoft

Εταιρεία κυκλοφορίας: Bandai Namco

Platforms: PC, PS4, XB1

Τα Shonen Jump δεν έχουν συνήθως μεγάλο κοινό, αλλά με τίτλους όπως το Dragon Ball FighterZ και όλους τους anime fans εκεί έξω, που αυξάνονται συνεχώς, το Jump Force φαίνεται πολλά υποσχόμενο. Το ρόστερ του είναι από τα πιο δυνατά του σημεία και σίγουρα θα είναι αυτό που θα μας κάνει να κολλήσουμε. Ετοιμαστείτε να μπείτε στη μάχη στις 15 Φεβρουαρίου.

Crackdown 3 – 15 Φεβρουαρίου 2019

Εταιρεία ανάπτυξης: Sumo Digital

Εταιρεία κυκλοφορίας: Microsoft Studios

Platforms: PC, XB1

Τo Crackdown 3 βρίσκεται τόσο καιρό υπό ανάπτυξη, που θα μείνουμε έκπληκτοι όταν το δούμε να κυκλοφορεί. Πρόκειται για μια αποκλειστικότητα της Microsoft, που θα φέρει την καταστροφή, σε μεγαλύτερη κλίμακα. Και έχει και υποστηρικτή τον Terry Crews. Τι άλλο θέλετε;

Far Cry New Dawn – 15 Φεβρουαρίου 2019

Εταιρεία ανάπτυξης: Ubisoft

Εταιρεία κυκλοφορίας: Ubisoft

Platforms: PC, PS4, XB1

Έχοντας ανακοινωθεί πριν από λίγες μέρες, το Far Cry: New Dawn θα ανταγωνιστεί όλα τα post-apocalyptic shooters του 2019. Έχοντας πολλές ομοιότητες με το Rage 2 και δίνοντας έμφαση στο online στοιχείο, το νέο παιχνίδι της Ubisoft πρόκειται να διχάσει το κοινό και όχι μόνο, για το περίεργο εξώφυλλό του.

Metro: Exodus – 15 Φεβρουαρίου 2019

Εταιρεία ανάπτυξης: 4A Games

Εταιρεία κυκλοφορίας: Deep Silver

Platforms: PC, PS4, XB1

Είναι αυτή η χρονιά που το Metro θα καταφέρει να ξεφύγει από την cult προσωπικότητά του; Το Exodus, το οποίο είναι πλέον gold, πρόκειται να σπάσει αυτή την πεποίθηση, με χειροποίητα όπλα και πολλά αηδιαστικά πλάσματα για να σκοτώσετε. Θα είναι μια δύσκολη ημερομηνία, αλλά αναμένουμε να δούμε πώς θα πάει.

Anthem – 22 Φεβρουαρίου 2018

Εταιρεία ανάπτυξης: BioWare

Εταιρεία κυκλοφορίας: EA

Platforms: PC, PS4, XB1

Το Anthem είναι επίσης ένας μεγάλος και μυστηριώδης τίτλος και το μεγαλύτερο πόνημα της Bioware για το 2019. Λεφτά υπάρχουν, και η εταιρεία το χει δείξει μέσω της στρατηγικής που έχει ακολουθήσει στο marketing του παιχνιδιού. Θα πρέπει βέβαια να δούμε λίγο παραπάνω gameplay πριν το κρίνουμε, αλλά απ’ όσα έχουν αποκαλυφθεί, φαίνεται ότι θα το απολαύσουμε!

Trials Rising – 26 Φεβρουαρίου 2019

Εταιρεία ανάπτυξης: RedLynx

Εταιρεία κυκλοφορίας: Ubisoft

Platforms: PC, PS4, XB1, Switch

Το Trials Rising θα περάσει έναν πολύ δύσκολο μήνα, καθώς ο Φεβρουάριος είναι γεμάτος και το παιχνίδι δεν έχει δείξει πολύ δυνατά σημάδια. Η RedLynx ακούει το feedback των fans και κάνεις τις ανάλογες διορθώσεις, αλλά για να μπορεί να επεκταθεί και στον υπόλοιπο κόσμο, θα χρειαστεί κόπο και ιδρώτα. Θα καταφέρει με κάποιο τρόπο να ξεχωρίσει, έστω και λίγο, από τους προαναφερθέντες τιτάνες;

Φυσικά υπάρχουν και άλλα παιχνίδια που αξίζει να δοκιμάσετε αυτόν τον μήνα και είναι τα ακόλουθα:

Ace Combat 7: Skies Unknown – 1 Φεβρουαρίου (PC)

Apex Legends – 4 Φεβρουαρίου (PC, PS4, XONE)

God Eater 3 – 8 Φεβρουαρίου (PS4, XONE)

Dirt Rally 2.0 – 26 Φεβρουαρίου (PC, PS4, XONE)

Πηγή: IGN Greece

ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΙ ΑΥΤΑ

Jurassic World Evolution Review
Η μύνηση του “Cartlon” κατά της Epic βρήκε τοίχο
The Sims 4 – Movie Hangout Stuff Official Trailer
To Call of Duty ήταν το καλύτερο σε πωλήσεις παιχνίδι σε κονσόλες για το 2018