ΛΙΣΤΕΣ

Τα πιο hot παιχνίδια του Σεπτεμβρίου

Άλλος ένα Σεπτέμβρης γεμάτος για τους φίλους του μπάσκετ και του ποδοσφαίρου.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, ο Σεπτέμβρης έρχεται με τους καθιερωμένους ετήσιους sports τίτλους του. Όμως, εκτός από αυτούς έχουμε και μερικά ενδιαφέροντα παιχνίδια που θα μας χαρίσουν αρκετές ώρες διασκέδασης, όπως το νέο Spiderman.

Πάμε να δούμε παρακάτω ποια παιχνίδια θα μας απασχολήσουν τον φετινό Σεπτέμβρη:

NBA Live 19 – PS4/XONE – 7/9

Εταιρεία κυκλοφορίας: EA Sports

Εταιρεία ανάπτυξης: EA Tiburon

Είδος: Sports

Το NBA Live είναι το πρώτο sports game για τον Σεπτέμβριο και αποτελεί τη συνέχεια από τη κλασική μπασκετική σειρά παιχνιδιών της EA. O τίτλος της EA προσπαθεί για ακόμα μια χρονιά να μας προσφέρει μία άκρως ρεαλιστική εμπειρία καλαθοσφαίρισης με την Real Player Motion τεχνολογία όπως ονομάζει, που είναι υπεύθυνη για την κίνηση των παικτών. Επιπλέον να θυμίσουμε ότι η εταιρεία κατέχει τα πλήρη δικαιώματα για όλες τις ομάδες του NBA. Δυστυχώς, μεγάλες αλλαγές δεν θα δούμε φέτος στο gameplay ούτε και ιδιαίτερες προσθήκες, οπότε περιμένουμε να δούμε τουλάχιστον αρκετές βελτιώσεις από τον περσινό τίτλο.

Marvel’s Spiderman – PS4 – 7/9

Εταιρεία κυκλοφορίας: Sony Interactive Entertainment

Εταιρεία ανάπτυξης: Insomniac Games

Είδος: Action-Adventure

Το Marvel’s Spider-Man είναι ένα επερχόμενο open world action-adventure παιχνίδι από την Insomniac Games, την εταιρεία πίσω από τα Spyro the Dragon και Ratchet & Clank μεταξύ άλλων διάσημων franchise. Πρόκειται για ένα PS4 exclusive που περιμένει αρκετός κόσμος με ανυπομονησία από την ημέρα της ανακοίνωσης του στην E3 το 2016. Το Spider-Man είναι ο πρώτος licensed τίτλος που έχει δημιουργήσει η Insomniac Games, αφού μέχρι τώρα είχε αναπτύξει μόνο IP που δημιουργούσε αυτή. Όσο αφορά την ιστορία, να θυμίσουμε στους fans ότι πρόκειται για ένα ολοκαίνουργιο storyline που δεν έχουμε ξαναδεί ούτε σε κόμικς, ούτε σε ταινία, ούτε σε παιχνίδι, παρ’ όλα αυτά, εννοείται ότι όλοι οι χαρακτήρες είναι βασισμένοι στον κόσμο των κόμικς.

NBA 2K19 – PC/PS4/XONE/SWITCH – 11/9

Εταιρεία κυκλοφορίας: 2K Sports

Εταιρεία ανάπτυξης: Visual Concepts

Είδος: Sports

Φτάσαμε στο NBA 2K19, το δεύτερο sports παιχνίδι του Σεπτεμβρίου, το οποίο αποτελεί τον 20ο τίτλο της διάσημης σειράς παιχνιδιών της 2K. Το NBA 2K είναι η μπασκετική σειρά παιχνιδιών με τις περισσότερες πωλήσεις και υπόσχεται κάθε χρόνο ότι θα μας παρέχει την καλύτερη εμπειρία που μπορούμε να έχουμε, κάτι που κάνει και φέτος. Κλασικά όπως και στους περισσότερους ετήσιους sport τίτλους, δεν έχουμε πολλές αλλαγές από την προηγούμενη χρονιά, τουλάχιστον στους μηχανισμούς του παιχνιδιού και τα modes του. Αξίζει να σημειώσουμε βέβαια ότι φέτος το παιχνίδι έχει στο εξώφυλλο τον “δικό μας” Γιάννη Αντετοκούνμπο, κάτι που έρχεται να σημάνει την πρώτη φορά που ένας international παίκτης γίνεται εξώφυλλο στο 2K.

Shadow of the Tomb Raider – PS4/XONE/PC – 14/9

Εταιρεία κυκλοφορίας: Square Enix

Εταιρεία ανάπτυξης: Eidos Montreal

Είδος: Action- Adventure

Άλλη μία προσθήκη για το κλασικό πλέον reboot του Tomb Raider έρχεται αυτόν τον μήνα. Όσον αφορά το storyline, το Shadow of the Tomb Raider ακολουθεί τα γεγονότα του Rise of the Tomb Raider και όσον αφορά το gameplay, δεν έχουμε καμία σημαντική διαφορά με τα 2 προηγούμενα παιχνίδια. Η μηχανή γραφικών είναι η ίδια που είχε χρησιμοποιηθεί στο Rise, οπότε περιμένουμε τα ίδια υψηλής ποιότητας γραφικά. Μία από τις σημαντικές αλλαγές που έχουν πει η Developers ότι θα δούμε είναι η συχνότητα των μαχών και της εξερεύνησης. Ενώ οι μάχες είναι ένα σημαντικό κομμάτι των παιχνιδιών, υπήρχαν αρκετά παράπονα ότι δεν συναντάμε αρκετά μέρη για να εξερευνήσουμε και αρκετοί γρίφοι για να λύσουμε, κάτι που τώρα θα αλλάξει και ελπίζουμε να είναι για το καλύτερο.

Life is Strange 2 – PC/PS4/XONE – 27/9

Εταιρεία κυκλοφορίας: Square Enix

Εταιρεία ανάπτυξης: Dontnod Entertainment

Είδος: Graphic Adventure

Ένα από τα πιο διάσημα, αν όχι το πιο διάσημο, graphic adventure είναι το Life is Strange. Ένα παιχνίδι που εισήγαγε αρκετό κόσμο στο είδος και κατά κάποιο τρόπο το έκανε και mainstream, φέρνει επιτέλους το sequel του. Όπως και στο προηγούμενο παιχνίδι η ιστορία δεν πρόκειται να είναι γραμμική και θα επηρεάζεται άμεσα από τις αποφάσεις μας. Μάλιστα, όσοι παίξατε και το δωρεάν spinoff/demo της σειράς, The Awesome Adventures of Captain Spirit, θα δείτε ότι αρκετές αποφάσεις που πήρατε εκεί θα επηρεάσουν και το Life is Strange 2. Όπως και ο προηγούμενος τίτλος, έτσι και το νέο Life is Strange πρόκειται να κυκλοφορήσει σε επεισόδια, οπότε αυτόν τον μήνα έχουμε να περιμένουμε δυστυχώς μόνο το πρώτο επεισόδιο.

FIFA 19 – PC/PS4/PS3XONE/X360/Switch – 28/9

Εταιρεία κυκλοφορίας: EA Sports

Εταιρεία ανάπτυξης: EA Vancouver και EA Bucharest

Είδος: Sports

Το τελευταίο sports παιχνίδι για τον Σεπτέμβριο δεν είναι άλλο από το FIFA 19, τη νέα προσθήκη στη διάσημη σειρά της EA. Το Fifa 19, έχει φέτος μία πολύ σημαντική αλλαγή σε σύγκριση με τα προηγούμενα. Φέτος για πρώτη φορά έχει τα δικαιώματα για το Champions League, της UEFA. Επιπλέον, το The Journey επιστρέφει, μόνο που φέτος θα ονομάζεται The Journey: Champions και ακολουθεί τον Alex Hunter από το Fifa 17 που έρχεται να υπογράψει στην Ρεάλ Μαδρίτης, τώρα που ο Ronaldo έφυγε για να παίξει στην Γιουβέντους. Το παιχνίδι επιπλέον θα έχει και κάποιες αλλαγές στους μηχανισμούς του, όπως το νέο Active Touch σύστημα, που θα μας επιτρέπει να ελέγχουμε καλύτερα τους παίκτες.

Αυτά είναι τα κυριότερα releases που θα γίνουν τον Σεπτέμβριο, όμως υπάρχουν αρκετά ακόμα, καθώς και μερικά ports και expansions που πρέπει να σημειώσουμε παρακάτω:

-Το Dragonball Fighter Z για το Switch.

-Το Undertale για το Switch.

-To Dragon Quest XI που έρχεται στη Δύση για πρώτη φορά μετά τη κυκλοφορία του στην Ιαπωνία το 2017, για PS4 και PC (και κάποια στιγμή αργότερα για Switch).

-Το Xenoblade Chronicles 2: Torna – The Golden Country, dlc expansion για το Xenoblade Chronicles 2 του Switch.

Πηγή: IGN Greece

ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΙ ΑΥΤΑ

Πότε θα κυκλοφορήσει το Cyberpunk 2077
Απίστευτο μυστικό του Doom 2 αποκαλύπτεται μετά από 24 χρόνια