GAMES

Πρόσεξε καλά, έρχεται το ‘Watch Dogs 2’

Μετά από φουλ της φήμης με διαρροές, έχουμε επίσημη ανακοίνωση. Δύο βίντεο και οι πρώτες πληροφορίες.

Ο gaming κόσμος το είχε τούμπανο, έγινε το leak του leak, και η Ubisoft καμάρωνε. Μέχρι πριν από λίγες ώρες. Πλέον, είναι επίσημο, έχουμε Watch Dogs 2 και θα κυκλοφορήσει στις 15 Νοεμβρίου σε PS4, PC και Xbox One. Ας δούμε πρώτα το «επίμαχο» trailer της ανακοίνωσης.

 

Ωραίο; Κάπως έτσι, μπορεί να ζήσουμε φέτος χωρίς νέο ‘Assassin’s Creed’, αλλά το open world εργαστήρι της Ubi θα είναι στις επάλξεις και δεν θα μας λείψει τίποτα. ‘Watch Dogs 2’ λοιπόν, και μεταφερόμαστε στο San Francisco, όπου μας υπόσχεθηκαν ένα απέραντο playground (μέχρι και βόλτα με κότερο) για να χακάρουμε σχεδόν ότι υπάρχει. Πράγματι, το hacking επεκτείνεται, μπορείς να εισέλθεις παράνομα στο κινητό του καθενός και γενικότερα σε πράγματα που διαθέτουν ηλεκτρονικά κυκλώματα (π.χ. αυτοκίνητα), πρώτα και κύρια για gameplay σκοπούς. Μάλιστα, αργότερα στο παιχνίδι, θα μπορείς να χακάρεις και μαζικά εντός συγκεκριμένης εμβέλειας, με ένα κλικ όλα δικά σου.

Έχουμε και νέο πρωταγωνιστή, βέβαια, τον Marcus Holloway, ο οποίος σαν να μοιάζει λίγο του Lewis Hamilton λέω εγώ (ταπεινά). Νεαρός hacker, ταλαντούχος, κατηγορείται άδικα για κάτι που δεν έκαμε (από τα κλισέ τα καλά). Δεύτερο βίντεο, παρακαλώ.  

 

Ο Marcus, πέρα από αυθεντία στο χακάρισμα, θα χειρίζεται όπλα (φέρει και μια μπάλα μπιλιάρδου δεμένη σε σκοινί για μάχες σώμα με σώμα), θα οδηγάει, θα διαθέτει gadgets, θα μπορεί να προσεγγίζει τις αποστολές όπως επιθυμεί (stealth, να μην σκοτώνει χάρη σε ένα taser gun, πιο ώμα, κτλ), όρεξη να υπάρχει.

Τι άλλο μας υποσχέθηκαν; Φοβερό parkour, online co-op και ότι άκουσαν τα παράπονα των παικτών για το πρώτο ‘Watch Dogs’ και είναι εδώ για να τα διορθώσουν. Αυτά προς το παρόν, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι σύντομα θα μάθουμε κι άλλα. E3 έρχεται, η Ubi έχει press conference την Δευτέρα 13 Ιουνίου στις 23.00 το βράδυ, με κάτι πρέπει να γεμίσει ο χρόνος και να χτιστεί το hype. Έτσι δεν είναι;