LIVE

Όλοι οι λόγοι που πρέπει να πας στην Ημέρα Θετικής Ενέργειας

Η φετινή διοργάνωση επιστρέφει θετικότερη από ποτέ.

Το Playmotion by Amita Motion παρουσιάζει την 14η Ημέρα Θετικής Ενέργειας, η οποία θα διεξαχθεί την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου στο ΟΑΚΑ στο Τείχος των Εθνών. Η Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2019 θα έχει το μεγαλύτερο line up που έχει φιλοξενηθεί ποτέ στην σκηνή της.

Μεγάλα ονόματα της σύγχρονης ελληνικής μουσικής, πασίγνωστοι Έλληνες τράπερ, ανερχόμενοι εκπρόσωποι της ελληνικής σκηνής, σπουδαία ονόματα της διεθνούς μουσικής σκηνής και όχι μόνο πρόκειται να πλημμυρίσουν το κοινό με θετική ενέργεια.

Θα έχουμε λοιπόν την ευκαιρία να δούμε τον Κωνσταντίνο Αργυρό, τις ΜΕΛΙSSΕS, την Ελένη Φουρέιρα, τον Fy, τον Light, τους Playmen, τον Snik και Special Guests τους Marcus & Martinus και η λίστα δεν τελειώνει εδώ.

Μαζί τους οι: Βαγγέλης Κακουριώτης, Αναστάσιος Ράμμος, Έλενα Τσαγκρινού, Αlcatrash, D3LTA, Jimko, Josephine, Lil Barty, Mad clip, Mike, Natasha Kay, Oge, Dj Pitsi, The Players, Vemily, Wolves και YPO..Όλοι θα βγουν στη σκηνή της Αmita Motion και θα δώσουν τον πιο θετικό τους εαυτό.

Η φετινή διοργάνωση είναι άλλο level και μάλιστα #διπλής. Το τραγούδι που έγραψαν η Ελένη Φουρέιρα και ο Lil Barty μαζί με το κοινό ονομάζεται  ‘Aλλο Level‘ στα πλαίσια του project Join The Beat. Ενώ, ο πιο θετικός μουσικός θεσμός θα είναι άλλο level, μιας και φέτος είναι η χρονιά με το μεγαλύτερο line up που είχε ποτέ!

Η Ημέρα Θετικής Ενέργειας είναι ένα από τα μακροβιότερα μουσικά event στη χώρα μας και επιστρέφει κάθε χρονιά όλο και πιο θετικό, με ακόμα περισσότερες εκπλήξεις, αλλά παραμένει εντελώς δωρεάν για το κοινό.