ΜΟΥΣΙΚΗ

Ο νέος δίσκος των Coldplay έρχεται με το ταχυδρομείο

Ένα γράμμα στους φίλους της μπάντας αποκαλύπτει πότε βγαίνει και πώς θα λέγεται.

Σε αντίθεση με τη μουσική που κάνουν τα τελευταία χρόνια, οι Coldplay βρήκαν έναν πολύ ωραίο και πρωτότυπο τρόπο για να μας προϊδεάσουν για το νέο τους άλμπουμ. Έστειλαν γράμματα σε φανς τους σε όλον τον κόσμο, αφήνοντας υπονοούμενα ότι στις 22 Νοεμβρίου έρχεται ο νέος τους- διπλός αυτή τη φορά- δίσκος.

Τα γράμματα αυτά στάλθηκαν στο Βερολίνο, στο Χονγκ Κονγκ, στο Σίδνεϊ και σε ένα σωρό ακόμη πόλεις, ενώ ταυτόχρονα άλλαξαν και την profile picture τους στα social media, βάζοντας την εικόνα ενός ήλιου και ενός φεγγαριού. Πιθανότατα το άλμπουμ θα χωρίζεται σε αυτές τις δύο μεριές, με τη μία να λέγεται ‘Sunrise’ και την άλλη ‘Sunset’.

Δες το γράμμα:

 

Μεταξύ άλλων γράφουν: “στις μικρές αγγελίες θα μπορούσε να γράψει κανείς ‘διπλό άλμπουμ’ προς πώληση, από έναν πολύ προσεκτικό κάτοχο. Tο πρώτο μισό ονομάζεται ‘Sunrise’, το άλλο μισό ‘Sunset’. Kυκλοφορεί στις 22 Nοεμβρίου.

Δείχνει κάπως το πώς αισθανόμαστε για τα πράγματα. Σας στέλνουμε πολλή αγάπη από τη χειμερία νάρκη. Chris, Jonny, Guy and Will Champion”.

Οι φήμες για νέο άλμπουμ κυκλοφορούσαν εδώ και καιρό, από τη μέρα που ο φίλος και συνεργάτης τους, Mat Whitecross, είπε σε βρετανική εφημερίδα ότι ετοιμάζουν μία “στροφή στη μουσική τους που θα προκαλέσει έκπληξη. Έχω ακούσει κάποια πράγματα και τους έχω κινηματογραφήσει να μιλάνε γι’ αυτό, αλλά δεν μπορώ ακόμα να αποκαλύψω περισσότερα”.

Να σημειώσουμε ότι το συγκρότημα έχει να βγάλει νέο υλικό από το 2015 και το άλμπουμ ‘A Head Full Of Dreams’.

 

***

Και μην ξεχνάς! Στο πλαίσιο του αφιερώματός μας για το θρυλικό σινεμά του 1999 και τον ερχομό του Halloween, δες το νέο μας επεισόδιο POP για τις Δύσκολες Ώρες για το φαινόμενο του ‘Blair Witch Project’, με καλεσμένο τον Ηλία Αναστασιάδη.