AP Photo/Polfoto/Jakob Joergensen
ΛΙΣΤΕΣ

4 τραγούδια από ταινίες που πρέπει να ακούσεις σήμερα

To PopCode διαλέγει με προσοχή τα κομμάτια που αξίζουν την προσοχή μας.

Μέσα στο μουσικό χάος το PopCode έψαξε, άκουσε, ξεχώρισε και χώρισε σε 4 κατηγορίες τα κομμάτια που πρέπει να ακούσουμε για αυτή την εβδομάδα.

Οι κατηγορίες μας είναι το κάτι παλιό, το κάτι καινούριο, το κάτι δανεισμένο και το κάτι μπλε και καταπατώνται σχεδόν πάντα.

Σήμερα έχουμε, όπως προέκυψε, αφιέρωμα στα soundtrack ταινιών του ’18.

SOMETHING (2 MONTHS) OLD

Sufjan Stevens – Mystery of Love 

Την Πέμπτη βγήκε στις αίθουσες το ‘Call me by your name’, μια ρομαντική ιστορία δύο νέων, ένα ανέμελο καλοκαίρι στην ιταλική εξοχή. Το έξοχο ‘Mystery of Love’, του οποίου το ‘Should have known better’ το είχαμε λιώσει, δένει πολύ όμορφα με την ατμόσφαιρα της ταινίας.

SOMETHING (3 YEARS) OLD

Imagine Dragons – Friction 

O καταιγισμός από νέα τρέιλερ που έφερε το Super Bowl έφερε και το αθάνατο -πράγματι- ‘Mission Impossible’ με χαλί ένα παλαιότερο τραγούδι των Imagine Dragons, που πολύ κόλλησε και μας άρεσε.

SOMETHING NEW

PJ Harvey & Harry Escott – An Acre Of Land

Το παραδοσιακό τραγούδι που διασκεύσασε η PJ Harvey για το soundtrack του βρετανικού θρίλερ ‘Dark River’ και είναι πάρα μα πάρα πολύ ωραίο και νοσταλγικό για πράγματα από άλλη εποχή, που δεν έχουμε ζήσει.

SOMETHING NEW

Kendrick Lamar, The Weeknd, SZA

Μία από τις πιο πολυαναμενόμενες ταινίες της χρονιάς, το ‘Black Panther’, βγαίνει στις αίθουσες την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου και εχθές βγήκε ολόκληρο το άλμπουμ της. Ήδη είχαμε ακούσει κάποια από τα κομμάτια, που είχαν κυκλοφορήσει νωρίτερα, και τώρα ήρθε κι έδεσε.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ

Το ομολογώ: Μου αρέσει το καινούριο της Στικούδη
Ο Tom Hardy έφτυνε ρίμες το 1999 και τώρα μπορείς να τις ακούσεις
Η Jessie J διαγωνίζεται σε κινέζικο ριάλιτι. Γιατί;
Solo Star Wars και νέο Westworld: Τα 5 τρέιλερ του Super Bowl