ΜΟΥΣΙΚΗ

4 τραγούδια που πρέπει να ακούσεις σήμερα

To PopCode διαλέγει με προσοχή τα κομμάτια που αξίζουν την προσοχή μας.

Καλωσορίσατε σε ένα ακόμα ΣάββαTοπ-4 (και αν υπάρχει όρεξη και 5 και 6).

Μέσα στο μουσικό χάος το PopCode έψαξε, άκουσε, ξεχώρισε και χώρισε σε 4 κατηγορίες τα κομμάτια που πρέπει να ακούσουμε για αυτή την εβδομάδα.

Οι κατηγορίες μας είναι το κάτι παλιό, το κάτι καινούριο, το κάτι δανεισμένο και το κάτι μπλε και καταπατώνται σχεδόν πάντα.

ΚΑΤΙ ΠΑΛΙΟ

Jermaine Jackson, Pia Zadora – When the Rain Begins to Fall

Το πιο appropriate για την ημέρα.

ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡIO

Lady Gaga, Bradley Cooper – Shallow (A Star Is Born)

Το ‘Shallow’, που μόλις κυκλοφόρησε, συμπεριλαμβάνεται στο soundtrack της ταινίας που σκηνοθετεί ο Bradley Cooper, ‘A star is born’, και πρωταγωνιστεί μαζί με τη Lady Gaga. H ταινία είναι η πρώτη σκηνοθετική του απόπειρα και έχει δεχτεί πολύ καλές κριτικές. Φήμες λένε ότι μέλος του σάιτ, που την έχει δει, συγκινείται κάθε φορά που τη θυμάται.

ΚΑΤΙ ΓΛΥΚΟ

Grimes – Hilda

Η Grimes υπογράφει τη μουσική του intro της ‘Hilda’ του νέου ανιμέισο που στριμάρει στο Netflix. Ψάχνω καιρό αφορμή να μιλήσω για το σκηνικό Grimes-Elon Musk-Azealia Banks, γιατί όταν έγινε ήμουν διακοπές, αλλά ας μην το κάνω καλύτερα κάτω από τη Hilda.

ΚΑΤΙ ΜΠΛΕ

Avril Lavigne – Head Above Water

Η Avril Lavigne έβγαλε μετά απο χρόνια καινούρια μουσική με αφορμή μία near death expierience, όταν υπέφερε από τη νόσο του Lyme. Παρόλο που μας άρεσε πολύ η Avril στα εφηβικά μας χρόνια, είναι αρκετά δύσκολο να κάνεις come out ότι σου αρέσει τώρα. Αυτός ο τύπος όμως αποφάσισε να ξεκινήσει το κίνημα και είμαστε μαζί του.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:

Τα 30 αγαπημένα μας τραγούδια του 2018 (ως τώρα)