LIVE

National και Idles έρχονται στην Αθήνα το καλοκαίρι

Υπάρχει Θεός και ακούει punk!

Μπαμ, έσκασε και μας βρήκε όπως μας βρίσκουν όλα τα μεγάλα γεγονότα: απροετοίμαστους. Οι National και οι IDLES έρχονται στις 14 Ιουνίου στο ΟΑΚΑ και δεν είμαστε καθόλου καλά.

Το AthensRocks επιστρέφει μία απ’ τις μεγαλύτερες μπάντες της δεκαετίας, την παρέα του κυρίου Matt Berninger, έτοιμος να γεμίσει με τη βραχνάδα του τον καλοκαιρινό αέρα. ‘Mistaken for Strangers’, ‘I Need My girl’, ‘Slow Show’ ‘Lemonworld’, ‘Sea of Love’ και όλοι οι εναλλακτικοί ύμνοι που βγαίνουν, όλο και πιο σπάνια ετοιμάζονται να μας κάνουν να ιδρώσουμε ακόμη περισσότερο.

 

Και πριν τους National θα βγει η punk δύναμη των IDLES, μπάντα που δεν περίμενες ποτέ να δεις στην Ελλάδα. Έχοντας στις αποσκευές τους τον πλέον αντικειμενικά αριστουργηματικό δίσκο της προηγούμενης χρονιάς, το ‘Joy as Act of Resistance’. Και από ό, τι9 έχουμε δει σε βίντεο και από όσα μας έχουν μεταφέρει οι φίλοι που τους έχουν δει στο εξωτερικό, πρόκειται για μία live εμπειρία. Έρχονται στην καλύτερη τους φάση, στην καλύτερη περίοδο και δεν χάνονται με τίποτα.

11 

Πληροφορίες:

Η προπώληση ξεκινάει!

General Admission Tickets

Στην πρώτη φάση προπώλησης τα εισιτήρια θα κοστίζουν 46 ευρώ.

High Priority – VIP Package

82 ευρώ

Σημεία Προπώλησης

www.highpriority.gr

www.ticketmaster.gr

Τηλεφωνικό Kέντρο Ticketmaster 210 893 8111

Δίκτυο καταστημάτων Public

* Για αγορές μέσω internet και Public υπάρχει επιβάρυνση 10% στην τιμή του εισιτηρίου

Φυσικό σημείο προπώλησης: Reload Stores Ακαδημίας 81, Αθήνα

Ωράριο λειτουργίας:

Δευτέρα έως Παρασκευή 09:30-21:00

Σάββατο 10:00-20:00