ENTERTAINMENT

Jim Carrey: ‘Τίποτα δεν έχει νόημα, όλα είναι ένα ψέμα’

Μία ρεπόρτερ ρώτησε τον Jim Carrey πώς περνάει στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης και εκείνος της είπε την αλήθεια.

Αυτή την  εβδομάδα που διανύουμε λαμβάνει χώρα η Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης (aka New York Fashion Week). Όσοι δεν είναι fashion bloggers, δεν ακολουθούν τις fashion bloggers ή τέλος πάντων δεν πολυασχολούνται με τη μόδα, συνήθως μαθαίνουν ότι συμβαίνει το Fashion Week από περιστατικά σαν αυτό.

Μια χαρωπή ρεπόρτερ, λοιπόν, στη Fashion Week βρήκε τον Jim Carrey και τον ρώτησε πως περνάει. Και ενώ περίμενε απλά μια απάντηση του στυλ ‘Νέα Υόρκη, μόδα, περνάμε τέλεια, έχω βάλει Cavalli’ τελικά πήρε το ‘Τίποτα δεν έχει νόημα, όλα είναι ένα ψέμα’ και μία μικρή ανάπτυξη πάνω σε αυτό. Της είπε ότι αφού τίποτα δεν έχει νόημα, είχε όρεξη να πάει στο πιο ανούσιο event που υπάρχει και η Eβδομάδα Mόδας ήταν σίγουρα αυτό.

Η ρεπόρτερ, σοκαρισμένη ίσως πιο πολύ από ό,τι έπρεπε, άρχισε να υπερασπίζεται την Εβδομάδα Μόδας και τους σελέμπριτι, παίρνοντας ξανά παρόμοιες απαντήσεις ‘τίποτα δεν είναι αληθινό, ούτε εγώ, ούτε εσύ, εσύ είσαι το άρωμά σου και τίποτα δεν έχει σημασία’ σε μια συνέντευξη που θα μπορούσε αυτούσια να είναι κομμάτι από επεισόδιο ‘Bojack Horseman‘.

O Jim Carrey έχει παραδεχτεί εδώ και χρόνια ότι πάσχει από κατάθλιψη, ενώ πριν λίγες  μέρες είχε εμφανιστεί και στο σόου του Michael Moore στο Broadway και είχε μιλήσει για την απαισιοδοξία, για το πώς έχει βιώσει τη θλίψη και τι μπορεί κανείς να πάρει από αυτή.

‘Ταξιδεύοντας μέσα στο ποτάμι της θλίψης και του πόνου, βρίσκουμε το δρόμο για την ελευθερία. Το έχω περάσει και σας το λέω, δεν επιβιώνεις. Δεν βγαίνεις σώος στην άλλη όχθη. Μπορεί να σωθεί το σώμα σου, αλλά δεν υπάρχει ο εαυτός σου μέσα σε αυτό’ είχε πει μεταξύ άλλων στη συζήτηση με τον Michael Moore.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Jim Carrey, σε ψάχνουν τα 90s, ώρα να γυρίσεις πίσω
Ο πιο αληθινός ήρωας που είδα ποτέ στην τηλεόραση