AP Photo
DC

Η Ruby Rose θα δώσει σάρκα και πόνο στην πρώτη λεσβία superhero

Η Batwoman βγαίνει από τη σπηλιά κι έρχεται στην TV.

Σε ένα από τα πιο δίκαια και αναγκαία κάστινγκ των αρχών του 21ου αιώνα, η Ruby Rose επελέγη για να ενσαρκώσει την Batwoman στη νέα τηλεοπτική παραγωγή του δικτύου CW. Συγκεκριμένα, θα υποδυθεί την Batwoman όπως μας την επανασύστησε η DC μετά το 2006, ως, δηλαδή, την πρώτη ανοιχτά γκέι σούπερ ηρωίδα.

Η 32χρονη Αυστραλή που έγινε ευρέως γνωστή από τη συμμετοχή της στο Orange is the New Black, ανακοίνωσε την είδηση στο Instagram της με ένα πανηγυρικό post, στο οποίο ευχαρίστησε όλους εμάς και τον καλό Θεό που την αξίωσε όχι μόνο να δει το όνειρό της να γίνεται πραγματικότητα, αλλά η ίδια να αποτελεί βασικό κομμάτι του.

Σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε αυτήν τη στιγμή, θα δούμε τη νέα Batwoman για πρώτη φορά τον ερχόμενο Δεκέμβρη, σε ένα εορταστικό επεισόδιο στο οποίο θα διασταυρωθούν όλες οι σειρές της DC Comics που προβάλλονται από το CW (Arrow, Flash, Supergirl).

Η αυτόνομη σειρά της Batwoman θα κάνει πρεμιέρα την επόμενη σεζόν (2019/20) και θα έχει την υπογραφή της Caroline Dries (Smallville, Melrose Place, The Vampire Diaries). Αυτή θα γράψει τις τηλεοπτικές περιπέτειες της Kate Kane, ευρύτερα γνωστής ως Batwoman, της ηρωίδας που έχει διαγράψει τον πιο σουρεαλιστικό κύκλο στο σύμπαν της DC. Η Batwoman εμφανίστηκε για πρώτη φορά το 1954 ως ερωτικό αντικείμενο και ως αναγκαίο κακό: οι φήμες για την διφορούμενη σεξουαλικότητα του Batman είχαν φτάσει μέχρι τα αυτιά των ιεροεξεταστών του Μακαρθισμού και κάπως έπρεπε να κοπάσουν. Η DC έριξε στο τραπέζι την Kate Kane κι έριξε τον Bruce Wayne στο κατόπι της για να μην έχει κανείς αμφιβολία ότι ο Batman είναι στρέιτ και ντουζενάτος. Εξήντα τρία χρόνια μετά, η DC έβγαλε από πάνω της τη σκια του Batman.

Η σύγχρονη Kate Kane είναι μια δυναμική, ομοφυλόφιλη αμερικανίδα εβραϊκής καταγωγής που πλήρωσε τον σεξουαλικό της προσανατολισμό με μια ατιμωτική αποπομπή από το West Point, τη διασημότερη στρατιωτική ακαδημία των ΗΠΑ. Έκτοτε πολεμάει τους κακούς και τα προσωπικά της φαντάσματα κρυμμένη πίσω από τη στολή και την περσόνα της Batwoman.

Και σε λίγο, θα το κάνει και στην τηλεόραση. The bat is finally out of the bag.

* Απόλαυσε όλες τις σειρές του Arrowverse από το CW και ακόμα περισσότερο πρωτότυπο περιεχόμενο του Νetflix, με τη WIND VISION.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:

Και Legion και Arrow: Στη σειρά όλες οι υπερηρωικές σειρές της χρονιάς