GAME OF THRONES

Koυίζ: Πόσο καλά ξέρεις τον κόσμο του Game of Thrones;

Στις 14 Απριλίου ο 8ος και τελευταίος κύκλος της αγαπημένης μας σειράς κάνει πρεμιέρα στο Novacinema1HD.

Στις 14 Απριλίου ο 8ος και τελευταίος κύκλος της αγαπημένης μας σειράς κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στη Nova. Δύο αποστολές έχουν οι οίκοι του ‘Game of Thrones’. Η πρώτη είναι να επικρατήσουν του Στρατού των Νεκρών και η δεύτερη να επικρατήσουν αναμεταξύ τους στη μάχη για τον Σιδερένιο Θρόνο.

Δύο είναι και οι αποστολές των hardcore fans της σειράς. Η πρώτη είναι να στηθούν στις 4 το πρωί να δουν την πρεμιέρα ταυτόχρονα με την Αμερική αποκλειστικά στη Nova (αν σας πάρει ο ύπνος βέβαια μην ανησυχείτε, θα προβληθεί και το βράδυ της ίδιας ημέρας στις 22:00). Και η δεύτερη είναι να αποδείξουν την αγάπη τους απαντώντας στο παρακάτω κουίζ.

Για να δούμε αγαπάς το ‘Game of Thrones’ όπως ο Jon τον Drogon ή δεν ξέρεις τίποτα όπως ο Jon γενικά;

***

Ο χρόνος για την προβολή της πρεμιέρας του 8ου και τελευταίου κύκλου του ‘Game of Thrones’ μετράει αντίστροφα! Θα πραγματοποιηθεί αποκλειστικά στη Nova ταυτόχρονα με την Αμερική την Κυριακή 14 Απριλίου, στις 4 μετά τα μεσάνυχτα και με ελληνικούς υπότιτλους, ενώ θα προβληθεί Prime Time, τη Δευτέρα 15 Απριλίου, στις 22:00. Παράλληλα, η Nova εξασφάλισε και όλους τους προηγούμενους 7 κύκλους της σειράς οι οποίοι θα διατίθενται σε Box Set στην υπηρεσία Nova On Demand, έτσι ώστε οι συνδρομητές να έχουν τη δυνατότητα να δουν όλα τα προηγούμενα επεισόδια, όποτε εκείνοι θέλουν, πριν την πρεμιέρα του 8ου κύκλου στις 14 Απριλίου. Το Box Set θα βρίσκεται στην υπηρεσία Nova On Demand για 4 ολόκληρους μήνες, από την Παρασκευή 1η Μαρτίου έως και την Κυριακή 30 Ιουνίου.