Eric Jamison/Invision for the Television Academy/AP Images
GAME OF THRONES

Χθες βράδυ στα Emmy, έκανε ο Tyrion ένα spoiler για βραβείο

Η χθεσινή νικητήρια ομιλία του Peter Dinklage ίσως έκρυβε ένα μεγάλο μυστικό.

Οι Lannister έστειλαν τα χαιρετίσματά τους από τα χθεσινά βραβεία Emmy και έφυγαν και με γεμάτα χέρια.

Ο Peter Dinklage (Tyrion) και ο Nikolaj Coster-Waldau (Jaime) ήταν και οι δύο υποψήφιοι στην κατηγορία του Β΄Ανδρικού, αλλά μονάχα ένας μπορούσε να σηκώσει το αγαλματίδιο.

O Dinklage τελικά ήταν αυτός που πήρε το τρίτο Emmy του για το ‘Game of Thrones’, αλλά δεν ξέχασε να ευχαριστήσει τον τηλεοπτικό αδελφό του από σκηνής, αποκαλώντας τον μάλιστα ‘brother from another mother’.

Η φράση συνήθως υποδηλώνει απλώς μεγάλη οικειότητα, αλλά αυτό δεν σταμάτησε τους φαν απ’ το να διαβάσουν το πιθανό δεύτερο επίπεδό της. Υπονόησε – ή επιβεβαίωσε μάλλον – ο Dinklage μία από τις πιο δημοφιλείς θεωρίες για τον Tyrion Lannister;

Η συγκεκριμένη θεωρία που έχουμε αναφέρει στο παρελθόν, βασίζεται κυρίως στο γεγονός ότι ο Mad King είχε εμμονή με τη μητέρα του, Jonna, γεγονός που είχε δημιουργήσει τεράστιο ρήγμα μεταξύ εκείνου και του Tywin. Πολλοί εικάζουν ότι ενδεχομένως κάποια στιγμή τη βίασε και την άφησε έγκυο στον Tyrion, εξηγώντας έτσι το μίσος του Tywin στον μοναδικό γιο του που στο κάτω-κάτω δεν ανήκε σε καμία Βασιλική Φρουρά και έτσι θα μπορούσε να τον κληρονομήσει και να συνεχίσει το όνομα των Lannister. Η σειρά έδωσε κι άλλη φόρα στη θεωρία αυτή όταν έδειξε τον Tyrion να πλησιάζει άνετα τους δράκους της Daenerys χωρίς να γίνει ψητός.

Παρόμοια αφορμή είχαν βρει οι φαν πρόσφατα για το σενάριο αυτό και από την Lena Headey που υποδύεται τη Cersei. Η Headey έδωσε συγχαρητήρια μέσω του Instagram στους δύο συμπρωταγωνιστές της όταν ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες των βραβείων, γράφοντας την ίδια ακριβώς φράση με μια μικρή παραλλαγή.

«Συγχαρητήρια στους αδελφούς μου από (κυριολεκτικά) άλλες μητέρες».

Εάν όλο αυτό σου φαίνεται τραβηγμένο, θα σου δώσουμε δίκιο και θα σου ζητήσουμε να δείξεις κατανόηση. Είναι μεγάλη η αναμονή μέχρι την πρεμιέρα της τελευταίας σεζόν και τα συμπτώματα ποικίλλουν.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:

9 εξελίξεις που θα συμβούν 100% στον 8ο κύκλο
Αυτή η κομμένη σκηνή του ‘Game of Thrones’ ανησυχεί τους φαν για την 8η σεζόν
Μια αλλαγή στο σετ του ‘Game of Thrones’ μπορεί να μαρτυρά ποιος παίρνει τον Θρόνο