ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

4 ακόμη ρόλοι που θα μπορούσε να παίξει ο Σπαλιάρας στο Netflix

Η πρώτη συμμετοχή του Έλληνα ηθοποιού-μοντέλου σε σειρά της δημοφιλούς πλατφόρμας είναι γεγονός και εμείς το πάμε ένα βήμα παρακάτω.

Σαν κεραυνός εν αιθρία μας έσκασε η είδηση, πως ο Γιάννης Σπαλιάρας θα συμμετάσχει σε γνωστή σειρά του Netflix. Την αποκάλυψη την έκανε ο ίδιος σε πρόσφατη συνέντευξή του, στην οποία δήλωσε πως θα αναλάβει έναν ρόλο στο αμερικανικής παραγωγής ‘El Señor de los Cielos’, το οποίο διαδραματίζεται στη δεκαετία του 1990 και περιστρέφεται γύρω από τη ζωή ενώ διακινητή ναρκωτικών, του Amado Carrillo Fuentes, που ανέλαβε τα ηνία του καρτέλ Juárez.

Ο Σπαλιάρας θα ενσαρκώσει εκεί έναν Έλληνα πράκτορα της CIA που προσπαθεί να πιάσει τον πρωταγωνιστή και θα μιλάει μάλιστα και ισπανικά. Ο πρώην παίκτης του Survivor, όπως μας ανακοίνωσε και με μια φωτογραφία του στο Instagram, μπαίνει στο αεροπλάνο με προορισμό το Μεξικό, όπου θα γίνουν τα γυρίσματα των επόμενων επεισοδίων της σειράς.

Η αλήθεια είναι ότι άργησε να γίνει μια τέτοια συνεργασία μεταξύ Σπαλιάρα και Netflix. Θα έπρεπε να τον αναζητήσουν πολύ νωρίτερα, αφού υπήρχαν αρκετοί ρόλοι τους οποίους ο ‘σφάχτης της καρύδας’ θα τους έπαιζε στα δάχτυλα και θα ήταν πολύ καλύτερος από τους ηθοποιούς που τελικά επιλέχθηκαν.

MARSEILLE ΣΤΟ CASA DE PAPEL

Το μαλλί και τον σωματότυπο τον έχει άνετα. Τα ισπανικά τα μιλάει (τόσο όσο), γιατί όχι ένας ρόλος στην πιο δημοφιλή ξενόγλωσση σειρά του Netflix; Το μόνο που έκανε ο Marseille σε όλη την τρίτη σεζόν του Casa de Papel είναι να οδηγάει ένα ποδήλατο στους δρόμους της Μαδρίτης. Δε θα μπορούσε να το κάνει αυτό ο Γιάννης μας;

ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ESCOBAR ΣΤΟ NARCOS

Το στιλάκι του θα μπορούσε να παραπέμψει και σε κάποιον λάτιν κουλ τύπο που εμπλέκεται με την παρανομία. Φορώντας ένα floral πουκάμισο και πετώντας μερικές εύκολες ισπανικές λέξεις, θα μπορούσε άνετα να έκανε negocios με τον Pablo Escobar στις δύο πρώτες σειρές του Narcos.

IRON FIST

Ο Γιάννης Σπαλιάρας, ο ‘σφάχτης της καρύδας’ είναι ο δικός μας Iron Fist. Ο Finn Jones, ο ηθοποιός που υποδύεται τον ήρωα της Marvel στη σειρά του Netflix, θα τα έβρισκε σκούρα απέναντι στον πρώην παίκτη του Survivor. Άσε που έχει έτοιμη και την κίνηση με τα χέρια, η οποία αποτελεί (πλέον) το σήμα κατατεθέν του.

Ο ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ ΣΤΟ SEX EDUCATION

Υπάρχει άραγε ποιο ταιριαστός ρόλος; Ο Σπαλιάρας εδώ δεν θα χρειαζόταν καν να υποδυθεί κάποιον, θα ήταν απλά ο εαυτός του. Με ύφος ‘εκτελεστή’ θα έμπαινε απλά στο σπίτι της μητέρας του Ότις και θα της έφτιαχνε τους σπασμένους σωλήνες. Έτοιμο τον είχαμε τον ηθοποιό. Δεν ήξεραν, δεν ρώταγαν;

ΔΕΣ ΚΙ ΑΥΤΑ:

Η Nairobi και η Inspectora του Casa de Papel τα κάνουν μπάχαλο στις φυλακές του Locked Up
Ποιος ληστής του ‘La Casa de Papel’ είσαι;
Ο Γιάννης Σπαλιάρας γεννήθηκε για να καβαλάει (μηχανές)
12 Έλληνες που θα μπορούσαν να παίξουν στο ‘La Casa de Papel’