LORD OF THE RINGS

Πρόσωπο κλειδί του Game of Thrones θα συμμετέχει στη σειρά Lord of the Rings

"Τι είναι αυτό, crossover επεισόδιο;", όπως θα έλεγε κι ο κύριος Peanutbutter.

Μετά την αυλαία του Game of Thrones, πάρα πολύ φίλοι της fantasy λογοτεχνίας έχουν στρέψει την προσοχή τους και περιμένουν με ανυπομονησία την έλευση της σειράς ‘Lord of the Rings’, η οποία αναμένεται κάπου ανάμεσα στο 2020 και το 2021.

Οι δύο σειρές μάλιστα, θα έχουν κάτι κοινό, μιας και όπως ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα, ο Bryan Cogman, ο οποίος έχει υπογράψει συμβόλαιο με την Amazon από τον περασμένο Σεπτέμβρη, θα ενταχθεί στο τιμ του Lord of the Rings. Ο Cogman, ξεκίνησε ως βοηθός των showrunners του GoT, David Benioff και D.B. Weiss, ενώ στην πορεία εξελίχθηκε σε έναν από τους πιο πετυχημένους σεναριογράφους της, γράφοντας μερικά από τα πιο κομβικά επεισόδια της σειράς, με τελευταίο το δεύτερο της όγδοης, ‘A Knight of the Seven Kingdoms’.

Από πολλούς μάλιστα θεωρείτο ως το τρίτο μεγάλο κεφάλι της σειράς, αναλαμβάνοντας και χρέη παραγωγού μαζί με το δίδυμο που τις τελευταίες εβδομάδες δεν περνάει και τις καλύτερες ημέρες του, αφού ας πούμε ότι το φινάλε του GoT δεν ενθουσίασε κιόλας τους πιστούς φανς. Όσο για τον ρόλο του Cogman, θα είναι περισσότερο συμβουλευτικός και πλέον ελπίζουμε το πάθημα του GoT να γίνει μάθημα κι οι showrunners του LotR, JD Payne και Patrick McKay, να τον εμπιστευτούν.