ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Eίναι επίσημο, τo Beverly Hills επιστρέφει το καλοκαίρι

Μετά το 'Λόγω Τιμής' και άλλη παρέα από τα 90s επιστρέφει στη ζωή μας, όχι όμως με τον τρόπο που θα περίμενες.

Στην αρχή της χρονιάς (οι χρονιές εννοείται μετράνε από Σεπτέμβριο) χαρήκαμε με το τρέιλερ επιστροφής του ‘Λόγω Τιμής’. Σήμερα ήρθε η ώρα να χαρούμε με το τρέιλερ επιστροφής του αμερικάνικου ‘Λόγω Τιμής’, του ‘Beverly Hills’.

Το τρέιλερ του αμερικάνικου ‘Λόγω Τιμής’ δεν μας αποκάλυψε τίποτα από την πλοκή, ούτε μας έδειξε φάτσα χαρακτήρα, γενικά μόνο ένα logo μας έδειξε και μια νότα μας έπαιξε. Ξέρουμε όμως ότι θα επιστρέψει το καλοκαίρι στο HBO. Το ελληνικό τρέιλερ ήταν πιο χορταστικό, δεν ξέρουμε όμως ακόμα πότε θα επιστρέψει 🙁

Μια ακόμα διαφορά με το ελληνικό ‘Λόγω Τιμής’ είναι ότι το ‘Beverly Hills’ δεν θα επιστρέψει ακριβώς ως ‘Beverly Hills’. Ο Brian Austin Green, η Tori Spelling, ο Jason Priestley, η Jennie Garth, ο Ian Ziering και η Gabrielle Carteris θα παίξουν μία τραβηγμένη εκδοχή του εαυτού τους, στην οποία προσπαθούν ως ηθοποιοί να κάνουν reboot το ‘Beverly Hills’ 19 χρόνια μετά.

Κάτι παρόμοιο είχε γίνει και στο ‘Seinfeld’ επεισόδιο του ‘Curb your enthousiasm’, αλλά και -σε μικρότερο βαθμό- στο ‘Episodes‘ με πρωταγωνιστή τον Matt LeBlanc.

To ‘Beverly Hills’ είχε κάνει reboot στο δικό του σύμπαν δέκα χρόνια πριν και εκεί είδαμε τι κάνει η Kelly, η Brenda και ο Νat σήμερα ως δευτερεύοντες χαρακτήρες. Το βασικό καστ ήταν και πάλι έφηβοι με τη δικιά τους τελείως πλοκή, η σειρά όμως ποτέ δεν κατάφερε να κερδίσει πραγματικά το κοινό, έτσι κόπηκε νωρίς.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ

Τα 20 χειρότερα πράγματα που είχαν βρει την Kelly στο Beverly Hills