ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Τα παιδικά χρόνια του The Rock θα γίνουν κωμική σειρά με ξύλο και συλλήψεις

Η δική σου παιδική ηλικία αποκλείεται να έμοιαζε με τη δική του.

Ο The Rock ετοιμάζει κωμική σειρά σε συνεργασία με το NBC και θα την ονομάσει ‘The Young Rock’.

Σύμφωνα με το Variety, η κωμωδία θα έχει 11 επεισόδια, θα έχει τη συμμετοχή του Dwayne Johnson σε κάθε επεισόδιο και θα βασιστεί στην παιδική ηλικία του ηθοποιού που δεν έμοιαζε καθόλου με τη δικιά σου (εκτός κι αν μέχρι τα 8 σου σε είχαν συλλάβει κάποιες φορές).

Η σειρά θα έρθει από τη δημιουργική ομάδα του γλυκύτατου ‘Fresh Off the Boat’ που επίσης είχε αυτοβιογραφικά και νοσταλγικά στοιχεία – για τον σετ Eddie Huang πιο συγκεκριμένα – οπότε ο Johnson βρίσκεται σε καλά χέρια.

Όπως έγραψε στο Twitter, ο παραγωγός Brian Gewirtz ανυπομονεί να καταπιαστεί με «τις 13 διαφορετικές πολιτείες [όπου μετακόμισε ο Rock], τις συλλήψεις, τις συναντήσεις με θρύλους, την εφηβεία».

Ο Rock αντίστοιχα έγραψε στον δικό του λογαριασμό ότι τα παιδικά του χρόνια ήταν σαν του Forrest Gump, μόνο με περισσότερα μπλεξίματα με αστυνομικούς και μια εμφάνιση στα 8 του χρόνια που δεν παρέπεμπε ακριβώς στην προεφηβεία.

Αν θες να το κάνεις λίγο εικόνα, σκέψου ότι στα 15 του, ο ηθοποιός ήταν ήδη κάπως έτσι.

Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάποια κατά προσέγγιση ημερομηνία αναμενόμενης πρεμιέρας.

***

Παρέα με έναν απολαυστικά απολογητικό Μάκη Παπασημακόπουλο, αναλύουμε τη φιλμογραφία του Rian Johnson. Τι άλλαξε το ‘Rise of Skywalker’ ως προς την αντιμετώπισή μας στο ‘Last Jedi’; Σε τι φάση βρίσκεται η τριλογία Star Wars που έχει συμφωνήσει να κάνει και, τελικά, θέλουμε να τη δούμε ή όχι;