NETFLIX

Το τρέιλερ της νέας σεζόν ‘Black Mirror’ είναι όσο εφιαλτικό μας αξίζει

Στις 5 Ιουνίου η σειρά επιστρέφει με τρία νέα επεισόδια στο Netflix.

To πρώτο τρέιλερ  για την 5η σεζόν του ‘Black Mirror’ είναι εδώ. Και αν από το τρέιλερ δεν καταλαβαίνεις τίποτα από τις υποθέσεις των τριών επεισοδίων που θα δούμε, καταλαβαίνεις όμως το feeling στο οποίο μας έχει συνηθίσει η σειρά.

Η 5η σεζόν έρχεται λοιπόν στις 5 Ιουνίου στο Netflix, πέντε μήνες μετά το ‘Bundersnatch‘. To ‘Bundersnatch’ είναι μάλιστα και ο λόγος που θα έχουμε λιγότερα επεισόδια -σε σχέση με την 4η σεζόν που είχαμε 6-  αλλά και που καθυστέρησε σχετικά η σεζόν, γιατί ήταν ένα πολύ δύσκολο πρότζεκτ. Και παρόλο που ήταν πολύ ωραία η ιδέα και πολύ πρωτοπόρα η εκτέλεση, το ‘Bundersnatch’ μας απογοήτευσε στο σύνολο.

 

Στο τρέιλερ βλέπουμε αρκετά γνωστούς ηθοποιούς όπως ο Andrew Scott, ο Anthony Mackie που ξέρεις ως Falcon των Avengers και η Pom Klementieff, την οποία ξέρεις επίσης από τους Αvengers, που παίζει η Mantis. Έκπληξη σου δημιουργεί η συμμετοχή της Miley Cyrus, η οποία βέβαια ηθποιός ξεκίνησε το κορίτσι, είναι όμως η πρώτη φορά που θα τη δούμε σε δραματικό ρόλο -Αν και ο Charlie Brooker που έχει φτιάξει τη σειρά, ο οποίος είναι και κωμικός λέει ότι το ‘Black Mirror’ έχει ένα μαύρο χιούμορ που δεν γίνεται αντιληπτό. Από όσα γνωρίζουμε για την πλοκή, η Miley θα παίζει μία κοπέλα που σε μία παράλληλη διάσταση είναι διάσημη καλλιτέχνης (το ‘Hannah Montana’ σε ‘Black Mirror’ εκδοχή μου ακούγεται).

Ο Andrew Scott παίζει κάποιον που χάνει σιγά σιγά τα λογικά του και ο  Anthony Mackie κάποιον με προβλήματα στον γάμο του. Όλα αυτά βέβαια στο τεχνολογικά δυστοπικό, κοντινό μέλλον, που μας έχει συνηθίσει η σειρά. Εδώ επίσης να πούμε, ότι ο δημιουργός της σειράς Charlie Brooker δεν θεωρεί την τεχνολογία κακό πράμα. “Απλά σε κάποιες περιπτώσεις βοηθά κάποιες αδυναμίες του χαρακτήρα μας. Με στεναχωρεί το ότι μπορεί κάποιοι να νομίζουν ότι η σειρά είναι γραμμένη από έναν θυμωμένο γέρο που ωρύεται εναντία στα πίξελς”.

Κρίνοντας από το τρέιλερ, αυτό, που θέλω περισσότερο να δω τι είναι στα νέα επεισόδια, είναι η τελευταία σκηνή που θυμίζει Tekken.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ

Στο Bandersnatch εσύ επιλέγεις τι θα γίνει στην ταινία που παρακολουθείς
Το Russian Doll ξέρει ότι μετά τα 30 πεθαίνεις λίγο κάθε μέρα