NETFLIX

Elite: Το καστ του ‘Casa de Papel’ στο επόμενο χιτ του Netflix

Οι συντελεστές της σειράς κάνουν απόσβεση της τεράστιας επιτυχίας της.

Πρόσφατα σου γράφαμε ότι ο δημιουργός του ‘La Casa de Papel’, Álex Pina, ετοιμάζει το ‘The Pier’ (El Embarcadero), μια νέα σειρά μυστηρίου με πρωταγωνιστή τον Álvaro Morte που υποδύεται τον Professor, και παίρνει μαζί του έναν εκ των σκηνοθετών, δύο εκ των σεναριογράφων και τον διευθυντή φωτογραφίας της σειράς που έγινε το μεγαλύτερο ξενόγλωσσο, μη αγγλόφωνο χιτ του Netflix. Αυτό χώρια από τη συμφωνία που έκανε με την πλατφόρμα για αποκλειστικές σειρές μέσα στα επόμενα χρόνια, τη δραματική περιπέτεια ‘Sky Rojo’ που ξεκινά γυρίσματα το 2019 και την 3η σεζόν του ‘Casa de Papel’ που σιγά-σιγά θα μπει μπροστά με νέα ληστεία.

Σε δουλειά βρίσκονται και άλλα μέλη του καστ ωστόσο, και μάλιστα την κάνουν και μαζί. Η María Pedraza, ο Miguel Herrán και ο Jaime Lorente που υποδύθηκαν την Allison Parker, τον Rio και τον Denver αντίστοιχα στο ‘Casa de Papel’, θα παίξουν στο ‘Élite’ του Netflix.

Η πλοκή τοποθετείται στο Las Encinas, ένα φανταστικό, ελίτ σχολείο της Ισπανίας. Εκεί φοιτούν οι γόνοι των πιο επιφανών οικογενειών της χώρας, με εξαίρεση τρεις μαθητές της εργατικής τάξης που έγιναν δεκτοί όταν το σχολείο τους καταστράφηκε από σεισμό. Οι διαφορετικοί κόσμοι των παιδιών θα οδηγήσουν σε προστριβές που θα καταλήξουν σε φόνο. Ποιος μπορεί να τον διέπραξε;

Η σειρά στοχεύει σε μια δυναμική Μοντέγων-Καπουλέτων φτιαγμένη από απαγορευμένες φιλίες και σχέσεις που θα διαταράξουν την ιεραρχία του σχολείου. «Είναι συναρπαστικό να φτιάχνεις σειρές για νέους ανθρώπους γιατί είναι μια περίοδος στη ζωή που τα πάντα μοιάζουν υπερβατικά. Δουλεύουμε για μια σειρά με θέμα την επιθυμία και την ανάγκη να μπεις σε μια κοινωνία όπου τα πάντα μοιάζουν ιδανικά, αλλά όπου τελικά τα πάντα μπορούν να χειροτερέψουν», ανέλυσε ο παραγωγός της σειράς Francisco Ramos. Ο Eric Barmack, αντιπρόεδρος του παγκοσμίου προγράμματος του Netflix, δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που δουλεύουμε με παραγωγούς και σεναριογράφους τόσο σημαντικούς στην ισπανική βιομηχανία, για ένα νεανικό θρίλερ που θα ξεπεράσει τα σύνορά του και θα συναρπάσει ένα παγκόσμιο κοινό».

Μιλώντας για παραγωγούς, πράγματι ο Ramos της Zeta Audiovisual ξεκίνησε την καριέρα του στις αρχές των ‘90s και έκτοτε έχει κυριαρχήσει με κάποιες σειρές, αλλά με ακόμη περισσότερες ταινίες. Ενδεικτικά θα αναφέρουμε το βραβευμένο ‘Smoke & Mirrors’ και το ‘Three Meters Above the Sky’, την πιο επιτυχημένη ισπανική ταινία του 2010.

Η Zeta έχει δείξει διαχρονικά επιδείξει μια πολύ στέρεη αντίληψη των θέλω του νεανικού κοινού με μελοδράματα, κωμωδίες και ρομαντικά κόνσεπτ, οπότε η σειρά έρχεται με σίγουρα βήματα.

Το ‘Élite’ θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix μέχρι το τέλος του 2018.

Απόλαυσε το ‘La Casa de Papel’ και ακόμα περισσότερο πρωτότυπο περιεχόμενο του Νetflix, με τη WIND VISION.

|Η ποπ κουλτούρα μέσα από εικόνες| Ακολούθησε το Ιnstagram account του PopCode.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:

Quiz: Ποιος ληστής του ‘La Casa de Papel’ είσαι;
H νέα σειρά του δημιουργού του ‘Casa de Papel’ θα είναι το επόμενο κόλλημά σου