NETFLIX

Ο Will Ferrell ετοιμάζει σειρά για τη Eurovision, έχουμε ήδη Χριστούγεννα

Αυτός και η Rachel McAdams θα υποδυθούν Ισλανδούς μουσικούς έτοιμους να συνεπάρουν τον διαγωνισμό.

Το πιο αξιολάτρευτο πράγμα στη σχετική ανακοίνωση του Netflix είναι ότι προσπαθεί να ενημερώσει το αμερικανικό κοινό για τον θεσμό της Eurovision. «Ο πρώτος διαγωνισμός έγινε στην Ελβετία το 1956 με συμμετοχές από επτά ευρωπαϊκά έθνη. Αυτή τη χρονιά διαγωνίστηκαν 41 χώρες για τη νίκη. Το show είναι πια ένα παγκόσμιο φαινόμενο με φαν από όλο τον κόσμο». «Οι πρώην συμμετέχοντες ABBA και η Celine Dion ξεκίνησαν επιτυχημένες παγκόσμιες καριέρες μετά τη νίκη τους στον ‘The Eurovision Song Contest’».

Εμείς δεν χρειαζόμαστε συστάσεις για τον διαγωνισμό, τον έχουμε κάνει επιστήμη. Προφανώς έχει κερδίσει και τον Will Ferrell όμως, αφού ο ηθοποιός και παραγωγός φτιάχνει αυτό τον καιρό μια σειρά γι’ αυτόν με συμπρωταγωνιστές τη Rachel McAdams και τον Pierce Brosnan. Στο ‘Eurovision’ – μάλλον τον πιο to the point τίτλο σειράς που έχει συμβεί ποτέ – ο Ferrell και η McAdams θα παίξουν επίδοξους μουσικούς από την Ισλανδία, τον Lars Erickssong και τη Sigrit Ericksdottir, που έχουν την ευκαιρία να εκπροσωπήσουν τη χώρα τους στον διαγωνισμό και να αποδείξουν πως όποιο κι αν είναι το όνειρό σου, είναι όνειρο άξιο να παλέψεις γι’ αυτό. Ο Brosnan πάλι υποδύεται τον πατέρα του Lars «και πιο όμορφο άντρα στην Ισλανδία». Και μόνο γι’ αυτή την περιγραφή θα τσέκαρα τη σειρά, μυρίζομαι βαθιά ειρωνεία.

Ο οσκαρικός Adam McKay και συχνός συνεργάτης του Ferrell είναι στην παραγωγή, ενώ η σειρά κάνει γυρίσματα αυτό τον καιρό στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ισλανδία.

ΚΙ ΑΛΛΟΣ FERRELL:

Οι επικότερες στιγμές του υπέροχου Will Ferrell
16 πράγματα που μας έμαθε ο Ron Burgundy