CASA DE PAPEL

O Profesor αποκαλύπτει τον λόγο που επιστρέφει η συμμορία του Casa De Papel

Το τελευταίο τρέιλερ της τρίτης σεζόν δίνει το μεγάλο στοιχείο που περιμέναμε.

To “Casa de Papel” επιστρέφει στο Netflix στις 19 Ιουλίου και οι απανταχού φίλοι της σειράς εδώ και αρκετούς μήνες έχουν αρχίσει τις θεωρίες και τις συζητήσεις σχετικά με το τι θα πραγματεύεται αυτός ο κύκλος. Στο πρώτο teaser trailer που κυκλοφόρησε πριν από περίπου ένα μήνα, είδαμε την Τόκιο, την Ναϊρόμπι, τον καθηγητή και τα υπόλοιπα μέλη της παρέας (εκτός του Μπερλίν) να απολαμβάνουν τις διακοπές τους σε ένα εξωτικό νησί, όμως αυτές σταμάτησαν απότομα με την εισβολή στρατού στο νησί.

Αυτή τη φορά, κλήθηκε ο αρχηγός της συμμορίας, ο Profesor να δώσει λύση στο μυστήριο της επιστροφής τους. Στο τρέιλερ που μόλις κυκλοφόρισε τον βλέπουμε να κάθεται, να βγάζει την περίφημη μάστα του Νταλί και να δίνει τις απαντήσεις που όλοι περιμέναμε.

“Όλοι όσοι αντιλαμβάνονται αυτή τη μάσκα ως ένα σύμβολο αντίστασης, κατανοούν και το λόγο που επιστρέψαμε. Η αστυνομία έχει συλλάβει έναν δικό μας και τον κρατάει σε μια άγνωστη τοποθεσία. Δεν είχαμε σκοπό να επιστρέψουμε, αλλά κάτω από αυτές τις συνθήκες, είμαστε υποχρεωμένοι να αντιδράσουμε. Και αυτή τη φορά θα το κάνουμε δυνατά”, είναι τα λόγια του καθηγητή. Υπομονή μέχρι τις 19 του Ιουλίου για τα υπόλοιπα.

ΚΙ ΑΛΛΟ CASA DE PAPEL:

Quiz: Ποιος ληστής του ‘La Casa de Papel’ είσαι;
12 Έλληνες που θα μπορούσαν να παίξουν στο ‘La Casa de Papel’