ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Τι περιμένω από το καινούριο GNTM

Η περσινή χρονιά έβαλε ψηλά τον πήχη.

Aύριο επιστρέφει το GTNM, η μεγαλύτερη ίσως τηλεοπτική επιτυχία της περασμένης χρονιάς -στα ριάλιτι τουλάχιστον. Στο περσινό Next Top Model κάποια πράγματα μας έλειψαν και κάποια μας άρεσαν και τα ξαναθέλουμε. Στην Ελλάδα είναι πολύ δύσκολο να κρατήσει μια τηλεοπτική επιτυχία και δεύτερη συνεχή χρονια, γι αυτό θα θέλαμε δύο τρία πράγματα για να το ευχαριστηθούμε και εφέτο.

Ας τα δούμε ένα ένα λοιπόν.

Μία σοβαρή τούμπα με τακούνι

Μία από τις μεγάλες ελλείψεις της περσινής χρονιάς ήταν η απουσία τούμπας με τακούνι. Στο επεισόδιο με την κινούμενη πασαρέλα πάνω σε πισίνα, η παραγωγή προσπάθησε πολύ να κάνει κάποιο από τα κορίτσια να φάει βουτιά, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε. Όλες τη γλιτώναν τελευταία στιγμή. Θέλουμε επομένως τη φετινή σεζόν το Next Top Model να μην σταθεί στο ύψος του, αλλά να σαβουριαστεί χαρίζοντας μας ωραίες στιγμές, όπως εκείνες στο Next Top Model του 2010.

Μία μεγάλη αντιηρωίδα

Το περσινό παιχνίδι έθεσε πολύ ψηλά τον πήχη των αντιηρωίδων. Δεν είχαμε μία, αλλά τρεις. Μπορούμε να αρκεστούμε και σε μία, αρκεί να είναι επιπέδου Άσπα Τσίνα.

Ένα φλογερό ειδύλλιο

Όλα τα καλά ριάλιτι έχουν και έναν μεγάλο έρωτα. Σε κανένα όμως Next Top Model δεν το έχουμε δει ακόμα, ούτε καν σαν υπόνοια όπως είχαμε δει την Ευαγγελία και την Ορθούλα στο Survivor 1. Νομίζω έφτασε η στιγμή για ένα φλογερό ειδύλλιο στο Next Top Model.

Μία κόρη διασήμων

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kaia (@kaiagerber) on

Tα τελευταία χρόνια κυρίως στο εξωτερικό υπάρχει μια τάση να αποκαθίστανται επαγγελματικά στη σόουμπιζ τα παιδιά των διασήμων. Η κόρη της Uma Thurman ηθοποιός, η κόρη της Cindy Crawford μοντέλο, ο γιος των Beckam μοντέλο κοκ. Θα θέλαμε να δούμε λοιπόν στο Next Top Model μία κόρη διασήμων.

Έναν αξιομεμένευτο καυγά

Μπορεί πέρυσι να είχαμε πολλές αξιομεμένευτες στιγμές και πολλά σχόλια και καυγάδες, κανένας όμως δεν άντεξε στον χρόνο. Θα θέλαμε μία και καλή σκηνή καυγά, την οποία να συζητάμε και δέκα χρόνια μετά, που να συνοδεύεται από εκρηκτική ατάκα.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ

Τα 10 highlights των περσινών ριάλιτι
Quiz: Ποιος κριτής του Next Top Model θα σε έκοβε