ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Ο αιώνια κουλ Luke Perry δεν έφυγε ποτέ πραγματικά από την οθόνη σου

Ποια ήταν η επίδραση του Luke Perry στα teen heartthrobs που ακολούθησαν, πώς θα ήταν η φυσική εξέλιξη του Dylan McKay σήμερα και γιατί μας επηρεάζουν οι θάνατοι διασήμων;  

Μια τέτοια ημέρα το 1966 ο Luke Perry ερχόταν στη ζωή και εμείς θυμόμαστε το επεισόδιο από τις Pop για τις Δύσκολες Ώρες που είχε ηχογραφηθεί μετά το θάνατο του ηθοποιού, στις 4 Μαρτίου του 2019.

Στο νέο POP για τις Δύσκολες Ώρες, ο Θοδωρής Δημητρόπουλος και η Ιωσηφίνα Γριβέα μιλούν για το φαινόμενο Luke Perry, από το παντοτινό είδωλο Dylan McKay του Beverly Hills, 90210 και τον Μουφάσα του Riverdale, Fred Andrews, ως τη δραματική στροφή του στο Oz και το επερχόμενο Once Upon a Time in America του Quentin Tarantino.

Ποια ήταν η επίδραση του Luke Perry στα teen heartthrobs που ακολούθησαν; Πώς θα ήταν η φυσική εξέλιξη του Dylan McKay σήμερα; Πώς μπορεί να επηρεάσει ο θάνατος του Perry την επερχόμενη μίνι σειρά-επιστροφή του ‘Beverly Hills’; Ποια είναι η ανακεφαλαίωση της καριέρας του και πώς μας επηρεάζουν οι θάνατοι διασήμων;

 

Μιλάμε για όλα αυτά και για ακόμη περισσότερα στο παραπάνω επεισόδιο!

Βρες και κάνε subscribe σε όλα τα Podcast του Oneman εδώ: Spotify/Google Podcasts/iTunes/RSS. Στείλε μας σχόλια/ερωτήσεις/προτάσεις για θέματα στο [email protected].

Βρες την Ιωσηφίνα Γριβέα: @ Facebook/@Instagram/[email protected]

Βρες τον Θοδωρή Δημητρόπουλο: @dark_tyler Twitter/Instagram/[email protected]