NETFLIX

Σκάνδαλο: Ποια καινούρια σειρά του Netflix αντιγράφει πασίγνωστο ελληνικό meme

Οι Ρωμαίοι ήταν μόνο η αρχή.

Πρόσφατα η Αθηνά Χρυσαντίδου, γνωστή για τη φράση “θέλω να είμαι ο παππούς σου”, κυκλοφόρησε το πρώτο της παρόμοιο σινγκλ μαζί με τον back up ράπερ OGE, που έχει κάνει το ραπ στο ‘Mόνο μπροστά’ της Demy, στο ‘Για μια ακόμα φορά’ της Josephine και στο ‘Μόνο αυτό ζητώ’ της Αγγελικής Ηλιάδη. To ‘Τα πάντα σου’ έφερε λοιπόν ξανά στο προσκήνιο την ατάκα της χρονιάς -θα έλεγε ένας αμερόληπτος παρατηρητής. Τι σχέση λοιπόν έχει αυτή η ατάκα με το Netflix;

Η αρχή φυσικά είχε γίνει όταν οι Ρωμαίοι θαμπώθηκαν από τον ελληνικό πολιτισμό και έκαναν μία Ρώμη ξεπατικωτούρα της Αρχαίας Ελλάδας. Από τότε έχουν συμβεί ακόμα πολλά περιστατικά με τη φιλοσοφία, αλλά και τη Μισιρλού. Τα πιο πρόσφατα παραδείγματα αντιγραφής τα συγκεντρώσαμε τον Ιούλιο σε ένα άρθρο-κατηγορώ που σήκωσε πολλά φρύδια.

Ας μην μακρηγορούμε όμως. Τον Αύγουστο το Netflix έκανε διαθέσιμη τη σειρά-ενήλικο καρτούν ‘Final Space’. Η σειρά είχε προηγουμένως προβληθεί στο όμως στο κανάλι TBS. Στις 28 Μαρτίου η Αθηνά είπε τα εν λόγω λόγια στον Δώρο. Στις 9 Απριλίου, δέκα+ ολόκληρες μέρες μετά, το ‘Final Space’ προέβαλε το 7ο του επεισόδιο και αυτό είναι το απόσπασμα που θα σας αφήσει με το στόμα ανοικτό.

Τα συμπεράσματα δικά σας.

ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ

8 φορές που μας έκλεψαν ξεδιάντροπα οι ξένοι
O Joffrey κάνει στριφτά τσιγάρα και τα πίνει σε αθηναϊκό μπαρ
Η Heidi Klum τα χει με τον Tom των Tokio Hotel