STAR WARS

The Mandalorian: Το 1ο μεγάλο σπόιλερ ήρθε από τον πρωταγωνιστή του

Ο Pedro Pascal πρόδωσε το όνομα του χαρακτήρα του. Oops!

Το Disney+ αντιστέκεται προς στιγμήν στην Ευρώπη – σύμφωνα με ρεπορτάζ η Αγγλία και άλλες ευρωπαϊκές χώρες θα το πάρουμε λογικά τον Μάρτιο – αλλά το ‘The Mandalorian’, η πρώτη ορίτζιναλ live-action σειρά της πλατφόρμας για τα ‘Star Wars’, έχει ήδη το παγκόσμιο buzz που περιμέναμε.

Το show του Jon Favreau (Iron Man, The Jungle Book) είναι ένα spaghetti western στο διάστημα και ο πρωταγωνιστής του είναι ένα space cowboy που δεν θες να βρεις στον δρόμο σου. Ως τώρα ο κεντρικός χαρακτήρας που υποδύεται ο Pedro Pascal δεν είχε όνομα, ούτε και πρόσωπο, αφού προτιμά να το κρατά κρυμμένο στο κράνος του. Μόλις όμως απέκτησε το ένα από τα δύο, γιατί ο ηθοποιός πρόδωσε την ονομασία του σε πρόσφατη συνέντευξη.

Το σημείο ενδιαφέροντος είναι στο 2.31, το έχουμε ήδη μαρκάρει:

Και το όνομα αυτού Dyn Jarrin; Dynn Zharren; Denn Jarin; Star Wars είναι αυτό, ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για την ορθογραφία των ονομάτων μέχρι να τα δεις γραμμένα.

Το επιφυλακτικό ύφος του Pascal μπορεί να υπονοεί ότι δεν έπρεπε να το είχε μαρτυρήσει, από την άλλη όμως Disney είναι αυτή, αν δεν ήθελαν να βγει το όνομα στη φόρα δεν θα είχαν δημοσιεύσει τη συνέντευξη. Προς το παρόν φαίνεται πως ο χαρακτήρας δεν θα έχει κάποιον άμεσο δεσμό με ήρωες ήδη γνωστούς σε εμάς, τουλάχιστον βάσει των πρώτων πληροφοριών που έχουμε αυτή τη στιγμή.

***

Class of ’99: Το αφιέρωμά μας στο θρυλικό σινεμά του 1999 ολοκληρώνεται στο νέο επεισόδιο του POP για τις Δύσκολες Ώρες, με τις 35 ταινίες που διαμόρφωσαν την καλύτερη χρονιά του κινηματογράφου!

ΚΙ ΑΛΛΑ STAR WARS:

Star Wars: Το τελευταίο τρέιλερ είναι εδώ, ένα μεγάλο χειροκρότημα
Στη σειρά: Και οι ταινίες 9 ‘Star Wars’, από τη χειρότερη στην καλύτερη
The Mandalorian: Οι θριαμβευτικές αντιδράσεις και ο πρώτος νικητής της σειράς