ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

O Tom Hardy διψάει για εκδίκηση στο ‘Taboo’

Η νέα σειρά του FX επιστρατεύει Tom Hardy, Oona Chaplin και Ridley Scott για 8 επεισόδια που θα συζητηθούν.

Είναι 1814. Ο James Keziah Delaney θεωρείται νεκρός. Όσοι εκμεταλλεύονται τη ναυτιλιακή εταιρεία του πατέρα του εν τη απουσία του όμως θα το μετανιώσουν, γιατί ο James είναι το φάντασμα από το παρελθόν που θα επιστρέψει από την Αφρική για να διεκδικήσει όσα είναι δικά του.

Και δε θα μείνει εκεί. Εκτός από τον πόλεμό του με την East India Company, την πραγματική εταιρεία με εμπορική δραστηριότητα στη Νότια και τη Νοτιοανατολική Ασία, θέλει να φτιάξει τη δική του αυτοκρατορία, παίζοντας επικίνδυνα παιχνίδια την ώρα που Βρετανία και Αμερική βρίσκονται σε πόλεμο.

Εάν κάποια στιγμή έπεσε το μάτι σου σε ιντερνετικές φωτογραφίες ενός ημίγυμνου Tom Hardy να χτυπιέται σε δάση και ποτάμια, τώρα θα δεις γιατί. Μαζί του θα δεις την Oona Chaplin, γνωστή κυρίως από τον ρόλο της ως Talisa στο ‘Game of Thrones’, τον Σπουργιτότατο Jonathan Pryce και τον Michael Kelly του ‘House of Cards’. Το μεγαλύτερο όνομα από όλα αυτά μαζεμένα όμως, είναι o Ridley Scott των τεσσάρων υποψηφιοτήτων για Όσκαρ που βρίσκεται στη θέση του παραγωγού.

Η σειρά θα προβληθεί στο FX κάπου στις αρχές του 2017 και θα αποτελείται από 8 επεισόδια.