MR. ROBOT

Μόλις βγήκε το τρέιλερ της τελευταίας σεζόν του Mr Robot και μυρίζει πρώιμα Χριστούγεννα

Είμαστε μόλις ένα μήνα και κάτι μακριά απ' την τέταρτη σεζόν.

To τρέιλερ της τέταρτης και τελευταίας σεζόν του ‘Mr Robot’ είναι εδώ και μυρίζει πρώιμα Χριστούγεννα. Αγιοβασίληδες, χριστουγεννιάτικα δέντρα και ένας σκεπτικός Eliott (Rami Malek) να κρατιέται απ’ τις χειρολαβές του τρένου δίπλα στον Mr Robot (Christian Slater).

“Αν αρχίσεις να περπατάς σ’ αυτό το μονοπάτι, δεν θα τελειώσει ποτέ”, του λέει ο δεύτερος. “Πάντα θα υπάρχει κάτι ακόμη -ένα σύμβολο να καταστρέψεις, περισσότερους ανθρώπους να σώσεις. Αυτός είναι ένας πόλεμος χωρίς τέλος. Αυτό που πρόκειται να κάνεις είναι να περάσεις μία γραμμή χωρίς γυρισμό”.

Και τι του απαντάει ο Eliott; “Είναι λίγο αργά για το συζητάμε αυτό, δεν νομίζεις;”.

Ω, ναι.

Αν και το trailer δεν σε αφήνει να καταλάβεις και πολλά για το πώς πρόκειται να τελειώσει η σειρά, ωστόσο ο δημιουργός της Sam Email είχε αφήσει υπόνοιες κατά το παρελθόν προς τα πού οδεύει το τέλος.

“Όλα θα τελειώσουν με την υπόσχεση που αφήσαμε να εννοηθεί στο πρώτο επεισόδιο, τον Eliott να θέλει να ‘τελειώσει’ τους ανθρώπους που χειραγωγούν την κοινωνία”, είχε δηλώσει ο ίδιος. “Το ταξίδι απ’ την πρώτη έως την τρίτη σεζόν είχε να κάνει με την ανακάλυψη των πραγματικών ενόχων, όλο αυτό το χακάρισμα ήταν ένας αντιπερισπασμός απ’ αυτούς του ανθρώπους, το οποίο και αποκαλύφθηκε τελικά στον πρωταγωνιστή. Με έναν περίεργο τρόπο, η τελευταία σεζόν επιστρέφει στην αρχική υπόσχεση της σειράς και έχει τον Eliott να βρίσκει νέο κίνητρο, μέσα από τις νέες γνώσεις που απέκτησε”.

Η τελευταία σεζόν κάνει πρεμιέρα στις 6 Οκτωβρίου και θα αποτελείται από 13 επεισόδια.