ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Με το ‘Jamie’s Quick and Easy Food’ θα μαγειρέψεις εύκολα κι ωραία

Ο Τζέιμι Ολιβερ φροντίζει για το leftover's σάντουιτς που θα φτιάξεις απόψε.

Φήμες ήθελαν τον Τζέιμι Ολιβερ να βγαίνει στη σύνταξη, ωστόσο ο διάσημος σεφ όχι μόνο δεν παρατάει τη μαγειρική και την τηλεόραση, αλλά επιστρέφει σε αυτή με μια καινούργια εκπομπή, η οποία βασίζεται στο βιβλίο του «5 Ingredients – Quick & Easy Food» που κυκλοφόρησε τον Αύγουστο.

Με τη νέα του εκπομπή «Jamie’s Quick and Easy Food» θέλει να αποδείξει στον κόσμο ότι δεν απαιτούνται ούτε πολύς χρόνος ούτε μια ατέλειωτη λίστα υλικών για να μαγειρέψει κανείς ένα πεντανόστιμο σπιτικό γεύμα. Κάθε συνταγή που θα παρουσιάσει θα έχει μόλις πέντε υλικά, κάτι που ακούγεται αρκετά φιλόδοξο, ωστόσο ο Τζέιμι, προφανώς, έχει βρει τον τρόπο να το φέρει εις πέρας με επιτυχία. Προς μεγάλη ικανοποίηση όσων από εμάς την καταβρίσκουν με το να γυρνάνε σπίτι και να φτιάχνουν γρήγορα αλλά και εντυπωσιακά φαγητά. Εδώ σε θέλω Τζέιμι.

Στα 8 επεισόδια της σεζόν ο αγαπημένος σεφ θα παρουσιάσει καινούργιες συνταγές που δεν υπάρχουν στο βιβλίο, ενώ τα πιάτα θα περιλαμβάνουν ποικιλία υλικών σε συνδυασμό με κρέας, ψάρι και λαχανικά. Στο πρόγραμμα φυσικά είναι και τα γλυκά, τα οποία θα ετοιμάζονται επίσης με πέντε υλικά! Και αυτό το project του σεφ θα έχει γρήγορους ρυθμούς, όπως μας έχει συνηθίσει άλλωστε, και θα είναι γεμάτο ιδέες για εξοικονόμηση χρόνου στην κουζίνα, χωρίς όμως να γίνεται έκπτωση στην ποιότητα των πιάτων – βασικό χαρακτηριστικό της δουλειάς του, που τον έχει μάλιστα κάνει και τόσο πετυχημένο.

«Υστερα από τόσα χρόνια, ανακάλυψα έναν τρόπο μαγειρικής που έχει αλλάξει τη ζωή μου και πρόκειται να κάνει το ίδιο και σε εσάς», έχει δηλώσει χαρακτηριστικά. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Τζέιμι θα μας βάλει ξανά στην κουζίνα γιατί, αν μη τι άλλο, οι συνταγές του είναι όντως εύκολες και νόστιμες.

1Η ΣΕΖΟΝ, 13 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, FOX LIFE

Δες όλο το ένθετο όπως δημοσιεύτηκε στο Έθνος της Κυριακής: