ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

‘Just Οne Look’: Το ‘The Sinner’ αλά Γαλλικά;

Η Βιρζινί Λεντουαγιέν της 'Παραλίας' στη μικρή οθόνη σε μια αγωνιώδη μίνι σειρά.

Τα θετικά της επανόδου των σειρών ανθολογίας και των μίνι σειρών υψηλής ποιότητας παραγωγής; Είναι πάνω από ένα. Αφενός παράγονται περισσότερες ιστορίες χωρίς καλά και ντε να πρέπει να τραβηχτούν για χρόνια και χρόνια αποδυναμώνοντας το υλικό, κάτι που για καιρό αποτελούσε πληγή της τηλεοπτικής αφήγησης.

Ταυτόχρονα, ως κοινό είμαστε πλέον πιο ανοιχτοί, πιο δεκτικοί, απέναντι σε ένα φορμάτ που κάποτε είχε τη ρετσινιά του φτηνά τηλεοπτικού event. Το καλοκαίρι ας πούμε θαυμάσαμε τη Τζέσικα Μπίελ στην εξαιρετική μίνι σειρά μυστηρίου «The Sinner», και φέτος μια πρόταση για τους φανς εκείνης της σειράς έρχεται όχι από την Αμερική, αλλά από τη Γαλλία.

H Βιρζινί Λεντουαγιέν («Η Παραλία», «8 Γυναίκες») πρωταγωνιστεί στη διασκευή σε μίνι σειρά του ομώνυμου βιβλίου μυστηρίου του 2004, για μια γυναίκα που κοιτάζοντας μια παλιά φωτογραφία βλέπει τον κόσμο της να αναποδογυρίζει, αναγνωρίζοντας τον άντρα της (από πριν γνωριστούν) ανάμεσα σε μια παρέα άγνωστων προσώπων. Το ίδιο βράδυ, εκείνος εξαφανίζεται, και τώρα πρέπει να τον βρει για να μάθει την αλήθεια που κρύβεται τόσο πίσω από τη μυστηριώδη φωτογραφία, αλλά και από την εξαφάνισή του.

ΜΙΝΙ ΣΕΙΡΑ, 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, COSMOTE CINEMA 4HD

Δες όλο το ένθετο όπως δημοσιεύτηκε στο Έθνος της Κυριακής: