ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το ‘One Strange Rock’ θα μας δείξει τη Γη από ψηλά

Το National Geographic έστειλε τον Αρονόφσκι στο Διάστημα. Επρεπε.

To National Geographic είναι γνωστό για την ποιότητα των ντοκιμαντέρ του και τη φοβερή λεπτομέρεια που έχει σε κάθε παραγωγή, γεγονός που αντικατοπτρίζεται όχι μόνο στο περιεχόμενο που παράγει αλλά και στη σκηνοθεσία του.

Οταν, λοιπόν, ανακοινώθηκε ότι θα συνεργαστεί με τον διάσημο σκηνοθέτη Ντάρεν Αρονόφσκι («Μαύρος Κύκνος») όχι μόνο δεν εξέπληξε κανέναν, ίσα ίσα ανέβασε τις προσδοκίες στα ύψη για το αποτέλεσμα. Γιατί, αν μη τι άλλο, ο Αρονόφσκι μπορεί να προκαλεί συζητήσεις σχετικά με τη δουλειά του (χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η τελευταία του ταινία «Μητέρα!», η οποία δίχασε όσο καμία άλλη το κοινό), ωστόσο κανείς δεν μπορεί να χαρακτηρίσει αδιάφορο το έργο του. Τον περασμένο Ιανουάριο, λοιπόν, ανακοινώθηκε πως ανέλαβε να σκηνοθετήσει, σε συνεργασία με την εταιρεία παραγωγής Nutopia, το φιλόδοξο πρότζεκτ που ακούει στο όνομα «One Strange Rock», και να μας ταξιδέψει στον πλανήτη Γη αλλά και στο Διάστημα, παρουσιάζοντάς μας εικόνες  και γωνιές που δεν έχουν κινηματογραφηθεί ποτέ ξανά.

«Θα ταξιδέψουμε τους θεατές σε μια συγκλονιστική και συναρπαστική οπτική περιπέτεια που θα τους αφήσει έκθαμβους και θα τους εκπλήξει» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κόρτνε Μονρό, διευθύνων σύμβουλος της National Geographic Global Networks, ενώ ο Αρονόφσκι πρόσθεσε ότι το ντοκιμαντέρ διερευνά την περίπλοκη και εύθραυστη ζωή πάνω στη Γη, η οποία μπορεί να σπανίζει μες στο Σύμπαν. «Οσο περισσότερο εκτιμήσουμε το πόσο εντυπωσιακή είναι η ανάπτυξη της ζωής σε αυτόν τον πλανήτη, τόσο πιο πιθανό είναι να φυλάξουμε το σπίτι που μας φιλοξενεί» σημειώνει ο σκηνοθέτης. Η σειρά κάνει πρεμιέρα το 2018.

1Η ΣΕΖΟΝ, ΧΕΙΜΩΝΑΣ ’18, NATIONAL GEOGRAPHIC

Δες όλο το ένθετο όπως δημοσιεύτηκε στο Έθνος της Κυριακής: