PUBLI

10 λόγοι για να επιλέξετε το μοναδικό Nokia 8.3 5G

 1. Ο μεγαλύτερος αριθμός 5G New Radio bands που είναι διαθέσιμες σε ένα τηλέφωνο μέχρι σήμερα

Το Nokia 8.3 5G θα είναι πάντα έτοιμο για το μέλλον, καλύπτοντας τον μεγαλύτερο αριθμό 5G Radio bands μέχρι σήμερα, καθώς είναι έτοιμο για αυτόνομους και μη αυτόνομους συνδυασμούς ανάπτυξης δικτύου 5G που χρησιμοποιούν οι operators σε όλο τον κόσμο, σε μια ευρεία γκάμα που ξεκινά από τα 600 MHz και φτάνει στα 3,8 GHz1. Αυτό διασφαλίζει ότι περισσότεροι άνθρωποι μπορούν να απολαύσουν τη γρήγορη, αξιόπιστη συνδεσιμότητα του 5G για streaming και παιχνίδια οπουδήποτε κι αν βρίσκονται.

 1. Κορυφαίες επιδόσεις και βελτιωμένη κατανάλωση για ισχύ 5G

Το Nokia 8.3 5G2 είναι το πρώτο smartphone που τροφοδοτείται από τον τελευταίο Qualcomm® Snapdragon™ Modem-RF Modular Platform που περιλαμβάνει: (α) την κορυφαία έκδοση hardware του Qualcomm® Snapdragon™ 765G (δηλαδή SM7250-3 AB) σε συνδυασμό με (β) το νέο Qualcomm® 5G RF Front End module.

 

Είναι σημαντικό να έχετε κατά νου ότι όταν πρόκειται για αποδόσεις που αφορούν σε κινητά, το μόντεμ είναι ένα μόνο από τα στοιχεία. Ο πομποδέκτης, το RF frond και η κεραία παίζουν εξίσου σημαντικό ρόλο στον τρόπο με τον οποίο σχεδιάζονται και ενσωματώνονται για να προσφέρουν βελτιώσεις και να εκμεταλλεύονται όλες τις καινοτομίες.

 

Το Nokia 8.3 5G καινοτομεί με την ενσωμάτωση σε επίπεδο συστήματος μεταξύ του μόντεμ και της κορυφαίας αρχιτεκτονικής Qualcomm® RF Front End. Αυτό δίνει τη δυνατότητα να έχουμε:

 

 • κορυφαίες υψηλές και σταθερές ταχύτητες (με εκτεταμένη κάλυψη σε εξωτερικό χώρο)
 • μειωμένη κατανάλωση για ισχύ 5G (με την πιο πρόσφατη παρακολούθηση φακέλων)
 • ανώτερη φασματική απόδοση μέσω της υλοποίησης κοινής χρήσης δυναμικής modem-to-RF

 

Για όλους αυτούς τους λόγους, το Nokia 8.3 5G είναι κατασκευασμένο να υλοποιεί ότι του ζητηθεί με τη χρήση του Snapdragon 765G.

 

 1. Αισθητήρας ευρείας γωνίας με σούπερ pixel που αποκαλύπτει περισσότερες λεπτομέρειες και προσφέρει φωτεινότερες εικόνες

Εξασφαλίστε μοναδικές νυχτερινές λήψεις με τον αισθητήρα ευρείας γωνίας εξοπλισμένο με super pixel στη λειτουργία Night video. Τα μεγάλα super pixel του Nokia 8.3 5G στη λειτουργία Night video αποκαλύπτουν περισσότερες λεπτομέρειες και προσφέρουν μια φωτεινότερη εικόνα με λιγότερο θόρυβο. Το βίντεο HDR επιτρέπει τη λήψη υψηλού δυναμικού εύρους αντίθεσης, ώστε να μπορείτε να δείτε ακόμη περισσότερα.

 

Έχοντας μια τετραπλή κάμερα PureView με ZEISS Optics, το Nokia 8.3 5G σας δίνει μια κάμερα για να τα καταγράψετε όλα. Η κάμερα 64MP προσφέρει εξαιρετική λεπτομέρεια και ευαισθησία μέσω της τεχνολογίας pixel binning. Μπορείτε να τραβήξετε κοντινές λήψεις με εκπληκτική λεπτομέρεια χρησιμοποιώντας την  macro κάμερα και όμορφα πορτρέτα με το ZEISS Bokeh χρησιμοποιώντας τον αισθητήρα βάθους.

 

 1. ZEISS Cinematic Effects, εξαιρετικά αργή κίνηση και λειτουργία Action Cam

Το πρώτο smartphone Nokia που παρουσιάζει την εφαρμογή λήψης και επεξεργασίας ZEISS Cinema, το Nokia 8.3 5G σας επιτρέπει να κάνετε το κάθε βίντεο σας «επικό» και να τραβήξετε σαν επαγγελματίας με ξεχωριστά εφέ στυλ όπως το Hollywood. Μπορείτε εύκολα να προσθέσετε αναμορφικές και μπλε ακτίνες σαν φωτοβολίδες στο υλικό σας που θα δώσουν μια εκπληκτική εμφάνιση χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια και να μοιραστείτε τα εκπληκτικά σας βίντεο 4K με ταχύτητες 5G3. Τραβήξτε το περιεχόμενό σας σε κινηματογραφική αναλογία 21:9 και χρησιμοποιήστε την επαγγελματική χρωματική σκαλέτα στη συσκευή για να αλλάξετε το στυλ των βίντεο σας. Επιπλέον, δοκιμάστε τη λειτουργία Action Cam για να τραβήξετε σταθερό περιεχόμενο ή εξαιρετικά αργή κίνηση με ανάλυση FHD στα 240fps.

 

 1. Ένα μοναδικό χρώμα κατευθείαν από τον Αρκτικό ουρανό

Εμπνευσμένο από τις φινλανδικές μας ρίζες, το Nokia 8.3 5G συγκεντρώνει όλα τα χαρακτηριστικά του σκανδιναβικού σχεδιασμού, συμπεριλαμβανομένου του μοναδικού μας χρώματος που εμπνέεται κατευθείαν από τον αρκτικό ουρανό. Δεν θα βρείτε το μοναδικό χρώμα μας Polar Night σε καμιά άλλη συσκευή.

 

 1. Σχεδιασμός που βοηθά στη διαχείριση θερμότητας

Το πίσω κάλυμμα έχει δημιουργηθεί με τεχνολογία επιμετάλλωσης και ένα χαρακτηριστικό μοτίβο διάθλασης φωτός που επιτρέπει στα χρώματα να αναμιγνύονται ώστε να προσομοιώνουν με τα Northern Lights. Ο προηγμένος σχεδιασμός ψύξης βοηθά στη διαχείριση θερμότητας επιτρέποντας τη βέλτιστη απόδοση στο 5G. Επιπλέον, το πίσω μέρος της συσκευής μας είναι μοναδικά καλυμμένο με γυαλισμένο 3D Corning® Gorilla® Glass για ανθεκτικό και κομψό φινίρισμα.

 

 1. Μελλοντική αναβάθμιση για Android 11 και Android 12

Το Nokia 8.3 5G έρχεται με 2 χρόνια αναβαθμίσεις λειτουργικού συστήματος και 3 χρόνια μηνιαίες ενημερώσεις ασφαλείας, πράγμα που σημαίνει ότι το τηλέφωνό σας συνεχίζει να βελτιώνεται με  την πάροδο του χρόνου και είναι έτοιμο για Android 11 και Android 12 μόλις αυτά γίνουν διαθέσιμα.

 

 1. Η μεγαλύτερη οθόνη PureDisplay σε smartphone Nokia μέχρι τώρα

Το Nokia 8.3 5G διαθέτει τη μεγαλύτερη οθόνη PureDisplay που υπάρχει σε smartphone Nokia. Η οθόνη 6,81” «από άκρη σε άκρη» είναι τεχνολογίας PureDisplay και υποστηρίζεται από τον οπτικό επεξεργαστή Pixelworks. Αυτή η τεχνολογία παρέχει εντυπωσιακή ποιότητα HDR και αποδίδει εκπληκτικά την αναπαραγωγή των χρωμάτων για όλα τα streaming μέσα, τις φωτογραφίες, τα βίντεο ή τα παιχνίδια σας, ακόμα και όταν το περιεχόμενο είναι διαθέσιμο μόνο σε τυπικό δυναμικό εύρος (SDR). Αυτό επιτυγχάνεται με τη δυναμική αναβάθμιση του βάθους και της λεπτομέρειας του χρώματος με συντελεστή 64, μετατρέποντας όλη την ψυχαγωγία σας σε αξέχαστες, κινηματογραφικές εμπειρίες.

 1. Μεγαλύτερη μπαταρία – βελτιστοποιημένη για μεγαλύτερη απόδοση

Το Nokia 8.3 5G διαθέτει μεγάλη μπαταρία στα 4500mAh4, πράγμα που σημαίνει ότι προσφέρει βελτιστοποιημένη απόδοση και μπορείτε να αφιερώσετε λιγότερο χρόνο στο να ανησυχείτε για την ανάγκη φόρτισης του τηλεφώνου σας.

 

 1. Υψηλό επίπεδο εμπειριών smartphone όταν πρόκειται για εταιρική συσκευή

Με το Nokia 8.3 5G απολαμβάνετε υψηλή ποιότητα εμπειριών smartphone όταν πρόκειται για εταιρική συσκευή. Εκτός από τη μοναδική υπόσχεση δύο ετών αναβαθμίσεων λογισμικού Android και τριών ετών μηνιαίων ενημερώσεων ασφαλείας, εάν επιλέξετε ένα Nokia 8.3 5G για τους υπαλλήλους και την επιχείρησή σας, μπορείτε να επωφεληθείτε από την αξεπέραστη ασφάλεια, δυνατότητα διαχείρισης και αξιοπιστία. Τα τηλέφωνα Nokia διαθέτουν την ευρύτερη γκάμα AER.